سازمان ملل متحد

از دانشنامه صهیونیسم و اسرائیل
نسخهٔ تاریخ ‏۱۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۰، ساعت ۲۱:۲۱ توسط Wikiadmin (بحث | مشارکت‌ها)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)


این سازمان (United Nations Organization) "UNO" مهم ترین سازمان بین المللی است که در سال 1945 به عنوان جانشین جامعه ملل ایجاد شد. "در دایره المعارف یهود، چاپ اسرائیل، تحت عنوان سازمان ملل و یهود می نویسد:

"فکر یک تشکیلات بین المللی برای تأمین صلح و همکاری بین المللی، ریشه در اعتقادات یهودی دارد."

این جملات را هنگامی که در کنار پروتکل شماره 10 حکمای صهیون قرار دهیم به خوبی می توان دریافت که سازمان ملل متحد، ابزاری استسیاسی تحت سلطه صهیونیستها برای تحمیق و استحمار ملتهای جهان و باوراندن لزوم یک حکومت جهانی که به وسیله آن سلطه مرئی و نامرئی صهیونیسم بین الملل را بر سراسر جهان تحکیم بخشد. در این پروتکل آمده است:

"برای آنکه آرزوی استقرار حکومت مطلقه قوم خود را در دل همه مردم جهان ایجاد کنم، لازم است که رابطه مردم با دولتهایشان را تیره کنم، به طوری که مردم بر اثر اختلاف عقیده، گرسنگی، بیماری و کشمکش به تنگ آیند و جز به رهایی از دست دولتهایشان و پناه بردن به حکومت نجات بخش ما، به چیز دیگری نیندیشند... ما تنها یک پادشاه می خواهیم که همه مردم روی زمین را متحد سازد و نابسامانیها ـ مرزها، ملیتها و مذاهب - را ریشه کن سازد. پادشاهی می خواهیم که بتواند صلاح و آرامشی که رهبران فعلی نمی توانند به ما بدهند، برای ما فراهم آورد."

هدفهای اصلی ذیل الذکر سازمان ملل به خوبی بیانگر تحقق این ایده صهیونیستی است:

حفظ صلح و امنیت بین المللی؛ توسعه روابط دوستانه میان ملل، براساس احترام به اصل برابری حقوقی و خودمختاری ملتها؛ همکاری در حل مسائل بین المللی که دارای اهمیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و یا بشردوستی است برای از بین بردن فقر، بیماری و بی سوادی در جهان؛ تشویق و ترویج احترام به حقوق بشر و آزادیهای اساسی برای همگان؛ بودن مرکزی برای حصول مقاصدی که به خاطر آن تأسیس شده است.

اولین نشست این سازمان در ژانویه 1946 در لندن پایتخت یهود تشکیل شد و در آن جلسه مقرر گردید که مقر این سازمان در شهر نیویورک باشد. یهودیان شهر نیویورک را به عنوان شهر یهود در نظر گرفته اند. شهری که در آن بیشترین جمعیت یهودمتمرکز شده است. همچنین بزرگترین ثروتمندان و رهبران و سردمداران یهود در این شهر استقرار یافته اند. قبل از اینکه دولت اسرائیل تشکیل شود، شهر نیویورک پایتخت مطلوب آنان به شمار می رفت و بر همین اساس بود که سازمان ملل متحد از مقر نخست آن "سانفرانسیسکو" به "نیویورک" منتقل کردند. همچنان که بزرگترین مؤسسات و جمعیتهای سیاسی و اجتماعی را که هدایتگر وقایع و حوادث در ایالت متحده به صورت اخص و در سایر نقاط جهان به صورت اعم می باشند، در این شهر بنیان نهادند.

از همان ابتدای تشکیل این سازمان، صهیونیستها شروع به نفوذ و اشغال پستهای حساس و کلیدی آن نمودند. ژنرال جواد رفعت اوتلخان در کتاب اسرارالماسونیة از نفوذ حیرت انگیز صهیونیستها، در سازمان ملل متحد و اشغال مناصب مهم این سازمان توسط یهودیان در دهه 60 ـ 50 آمار تکان دهنده ای ارائه داده است. بهترین گواه برای تبیین نفوذ صهیونیستها در سازمان ملل متحد، سخنان کوفی عنان دبیرکل این سازمان در اولین سمینار مقابله با "یهودی ستیزی" است.

وی در شرایطی که جنایتها و اقدامات سرکوبگرانه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه مردم مسلمان سرزمینهای اشغالی فلسطین، عراق و افغانستان بیداد می کند اظهار داشت:

"یهودیان باید احساس کنند که سازمان ملل خانه آنهاست."

وی همچنین بیان کرد که سازمان ملل باید در جنگ علیه یهودی ستیزی شرکت کند و از کشورهای عضو خواست قطعنامه ای را علیه یهودی ستیزی در نشست ماه سپتامبر مجمع تصویب کند. عنان همچنین گفت:

"جنگ علیه یهودی ستیزی باید جنگ ما باشد و یهودیان باید در هر کجا احساس کنند که سازمان مللخانه آنهاست."

وی همچنین خاطرنشان کرد:

"ما به خودمان و خواهران و برادران یهودمان قول می دهیم که علیه یهودی ستیزی محکم می ایستیم."

عمده ترین بخشهای این سازمان که تحت نفوذ و سیطره صهیونیستهاست عبارتند از:

مجمع عمومی:

این مجمع (General Assembly)یکی از ارکان ششگانه (و رکن اصلی مشورتی) سازمان ملل متحد است که نظر ملتهای جهان را درباره اقدامات سایر ارکان این سازمان ابراز می دارد. این مجمع از اجتماع اعضای این سازمان که نمایندگان بیش از 150 کشور هستند تشکیل شده است. کلیه اعضای ملل متحد براساس اصل تساوی حقوق در مجمع عمومی شرکت دارند. البته "اکثر نمایندگان کشورها در این سازمان، در هنگام آغاز به کار آن، از صهیونیستها یا فراماسونرهایی بودند که با صهیونیستها همکاری داشتند.

به همین دلیل بود که این سازمان از همان اوایل تأسیس، همچون "شورای عالی صهیونیسم" مکلف بود که از منافع صهیونیستها حمایت و پشتیبانی نماید و این چیزی بود که به یهود جرأت داد تا قضیه فلسطین را (برای تصمیم گیری) به شورای عالی صهیونیسم ـ سازمان ملل متحد ـ بسپارد.

این سازمان نیز با واگذاری فلسطین به صهیونیستها و تشکیل دولت اسرائیل موافقت کرد، چنانچه آمریکا و شوروی نیز به همراه یکدیگر در این موافقت سهم داشتند... و این چنین سازمان ملل توانست این رؤیا را محقق سازد، رؤیایی که برای تحقق آن بیش از نیم قرن تلاش و کوشش جدی صورت گرفته بود."

مجمع عمومی می تواند راجع به هر یک ازموضوعهای مندرج در منشور ملل متحد بجز موضوعهایی که در شورای امنیت مطرح است بحث و توصیه کند. اگر شورای امنیت، به علت وتوی یکی از اعضای دائمی خود نتواند در مورد خطری که صلح جهانی را تهدید می کند تصمیم گیری نماید، مجمع عمومی می تواند فورا آن موضوع را مورد رسیدگی قرار دهد و در صورت لزوم، به کار بردن نیروی مسلح را توصیه کند.

مجمع عمومی قضات دیوان بین المللی دادگستری را به اتفاق شورای امنیت برمی گزیند و طبق توصیه شورای امنیت، دبیرکل سازمان را تعیین می کند. مجمع عمومی رئیس خود را برای هر دوره انتخاب می کند. این رئیس یا یک یهودی صهیونیست، یا یک مسیحی یهودی شده، یا فرد به ظاهر مسلمانی است که صریحا با اسلام و مسلمانان خصومت دارد و یا مرتد کینه توزی است که خود را در آغوش صهیونیست افکنده است. چنین کسی پس از گفت وگوهای فراوان و بحثهای بسیار برای این سمت نامزد می شود و معمولاً اعضای احزاب کمونیستی عرب یا سکولارها را برای چنین مسئولیتی ترجیح می دهند.

هر یک از کشورهای عضو، دارای یک رأی است. تصمیم در مورد مسائل مهم با اکثریت دوسوم آراء اتخاذ می شود.

اجلاسیه عادی مجمع عمومی سالی یک بار تشکیل می گردد. مجمع عمومی ممکن است اجلاسیه فوق العاده نیز تشکیل دهد. شورای امنیت و سایر ارکان اصلی ملل متحد و نیز دبیرکل سازمان ملل متحد به مجمع عمومی گزارش می دهند.

صهیونیستها از زمان نخستین تشکیل مجمع عمومی تاکنون بر آن سیطره داشته اند. "ویلیام گاری کار" می گوید:

دلیل این سلطه این است که سازمان ملل درقبال تحویل فلسطین به صهیونیستها، با توصیه آنان چین، کره شمالی، مغولستان، جزایر هند شرقی و بخشی از هندوچین را نیز به کمونیستها واگذار کرد.

افراد ذیل ازجمله یهودیانی هستند که در آغاز فعالیت این سازمان در حوزه دبیرکلی آن که یکی از بخشهای مهم سازمان ملل است، فعالیت داشته اند:

دکتر اچ. اس. بلوک رئیس بخش تسلیحات، آنتونی کولاک رئیس امور اقتصادی، آنس کاردوزنبرگ مشاور ویژه در امور اقتصادی، دیوید ونتراوب رئیس بخش بودجه، دکتر اشکول رئیس بخش حقوق بشر، اچ. اس. د. ویکوف رئیس شعبه اداره کشورهای غیرمستقل، مرسدس برگمن مدیر امور اداری، (تمام کسانی که خواستار اشتغال در سازمان ملل متحد باشند، از سوی این مقام پذیرفته یا رد می شوند.) دکتر سینگر رئیس بخش مراجعات، کارل لاچمن رئیس بخش خزانه و واردات، هنری لاینکر معاون دبیرکل در امور اجتماعی، دکتر نسون استینینگ رئیس بخش مواد مبادله، بنیامین کوهن معاون دبیرکل شعبه اطلاعات، جی. نبیوت لیوی رئیس شعبه فیلمها، دکتر ایوان کرند معاون شعبه قانون، ابراهام. اچ. فیللر رئیس شعبه قانون، جی. ساندبرگ مشاور شعبه قانون بین المللی، دیوید زایلودویسکی رئیس بخش مطبوعات، جرجو، دانیوویچ رئیس بخش ترجمه، ماکس ایرموونچ رئیس بخش تصمیمات، مارک بولر رئیس شعبه ساتو، بی. سی. جی. کین رئیس شعبه محاسبات، مرسدس برکمن مدیر استقلال و پاول رادریانکو رئیس پزشکان سازمان بهداشت جهانی، و تعداد بی شماری دیگر.

شورای امنیت:

این شورا (Security Council) یکی از ارکان ششگانه سازمان ملل متحد است که مسئولیت اولیه حفظ صلح و امنیت بین المللی را برعهده دارد. هرکشوری اعم از عضو و یا غیرعضو سازمان ملل متحد و همچنین دبیرکل سازمان می تواند توجه شورای امنیت را به دعوا و یا موضوعی که صلح جهانی را تهدید می کند، جلب نماید. شورای امنیت ممکن است راههای مسالمت آمیز را برای حل اختلافات توصیه کند و یا اگر لازم باشد، برای برقراری صلح به کار بردن قوه قهریه را دستور دهد. شورای امنیت، ورود اعضای جدید، تعلیق یا اخراج کشورهای عضو و انتخاب دبیرکل سازمان را به مجمع عمومی توصیه می کند و به اتفاق مجمع عمومی، قضات دیوان بین المللی دادگستری را برمی گزینند. شورای امنیت پانزده عضو دارد که پنج عضو آن، یعنی ایالات متحده آمریکا، انگلیس، چین، جمهوری فدراتیو روسیه (جانشین شوروی سابق) و فرانسه دائمی هستند. هر یک از اعضای شورای امنیت دارای یک رأی است.

برای تصویب قطعنامه های مهم، 9 عضو شورا باید با آن موافقت کنند. اگر یکی از 5 عضو دائمی شورای امنیت رأی منفی بدهد (که وتو نامیده می شود) قطعنامه به تصویب نمی رسد. این شورا عملاً زیر نفوذ صهیونیستها قرار دارد. طبق آخرین آمار در سال 2000 ، حدود 17 یهودی پستها و مشاغل مهم در شورای امنیت رابه عهده دارند.

بیانیه هایی نیز که تاکنون در ارتباط با جنایتهای رژیم صهیونیستی صادر کرده است بیشتر در راستای مصالح صهیونیستها بوده است. به عنوان نمونه از زمانی که [[صهیونیسم جهانی، سازمان|سازمان صهیونیسم جهانی]] دولت خویش را در فلسطین تشکیل داده است، تاکنون قطعنامه های مختلفی را برای حفظ منافع خویش از شورای امنیت دریافت کرده است. اگر هم چیزی علیه آن صادر شده، با وتویی که از اردوگاه صهیونیست قد برافراشته باطل شده. اگر این بیانیه ها اثری نبخشید، آن گاه نوبت زور سلاح است. عربها بهتر از هر فرد دیگری به این رفتار سازمان ملل ـ به کارگیری نیروی مسلح ـ آشنا هستند،زیرا آنان با این جریان در طول پنجاه سال برخورد متمادی داشته اند. آنان یقین دارند که به کارگیری نیروی مسلح فقط به منظور تأمین مصالح صهیونیسم است، در جنوب لبنان باشد یا در سینا و یا جولان!

به این ترتیب آنان هر شش ماه یک بار مأموریت نیروهای سازمان ملل را در لبنان، سینا و جولان تجدید می کنند. در حقیقت شورای امنیت در پی اجرای نقشه های صهیونیستهاست و همه اعضای این شورا دارای حق نقض هر قطعنامه ای هستند که مغایر با منافع صهیونیستها باشد.

یونسکو:

یونسکو (UNESCO) یکی از مؤسسه های تخصصی سازمان ملل متحد است که در سال 1945 به وجود آمد و مخفف "سازمان تربیتی، علمی و فرهنگی ملل متحد، سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد" United Nationsd Educational, Scientific an Cultural Organization (UNE SCO)می باشد. مقر یونسکو در پاریس است. هدفهای اعلام شده آن عبارتند از:

"کمک به صلح و امنیت جهان به وسیله ترویج همکاری میان ملتها از راه آموزش، علوم و فرهنگ به طوری که در همه جا احترام به عدالت، حکومت قانون و حقوق بشر و آزادیهای اساسی برای همگان را تحکیم کند."

"آرم یونسکو شبیه ورودی و سر در ساختمانهای یونانی است با سه پله در جلو و چند ستون و بر بالای ستونها، شکلی شبیه مثلث. این کاملاً شبیه مذبح هیکل سلیمان و قسمت اصلی داخل معابد فراماسونری و کنیسه های یهود است."

با توجه به سلطه صهیونیستها بر آن می توان تصریح کرد که مهم ترین اهداف این سازمان تسلط برآموزش و پرورش در کشورهای اسلامی ـ از حیث تربیت و روشها و اهداف ـ و جهت دادن به آن با کمک یاران خویش است. این سمت و سو یقینا مذهبی و دینی نیست، بلکه از کفر و الحاد سرچشمه می گیرد. بارزترین فعالیتهای آن تلاش در جهت اغوای ملتها به وسیله مفاسد مراکز فساد و سینما و تئاتر و رادیو و برجسته کردن رقاصه ها و هنرمندان و ورزشکاران و کمونیستها و عیاشان در کتب درسی به صورت انسانهایی بزرگ و بی بدیل است!! شگفت آور است اگر بدانیم که مؤسسان و پایه گذاران این سازمان و مرکز مهم فرهنگی جهانی دو نفر صهیونیست به نامهای: ا. سورفیلد رئیس کمیته مبادلات خارجی و جی. آیزنهارد رئیس کمیته تنظیم فرهنگ جهانی بودند. شخصیتهای دیگر این مرکز مهم فرهنگی وابسته به صهیونیستها عبارتند از:

ام. لاون رئیس شعبه فرهنگ جهانی، اچ. کاپلس رئیس شعبه اطلاعات عمومی، "اس. اچ. وتیز" رئیس بخش بودجه و امور اداری، اس. سامون. سبلیکی رئیس شعبه استقلال، بی. ابرامبسکی رئیس شعبه پناهندگان و جهانگردی، بی. ویرمل رئیس شعبه سازمان، دکتر ای. ویلسکی رئیس شعبه فنی، مصالح صحراهای آسیا؛ و بسیاری از افراد دیگر.

بانک بین المللی ترمیم و توسعه:

"بانک بین المللی ترمیم و توسعه (International Bank for Reconstruction and Development IBRD) یا بانک جهانی یکی از مؤسسه های تخصصی سازمان ملل متحد است. هدف اعلام شده آن کمک به توسعه اقتصادی کشورهای عضو می باشد. بانک جهانی برای مقاصد تولیدی به دولتهای عضو و شرکتهای خصوصی که برخوردار از ضمانت دولت هستند، وامهایی اعطا می کند. مقر آن در واشینگتن است.

رهبران سازمانهای غیردولتی جهان سوم در اجلاس سال 1996 کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد در آفریقای جنوبی، بانک بین المللی ترمیم و توسعه (بانک جهانی) و صندوق بین المللی پول را به نابودی اقتصادی کشورهای در حال توسعه متهم کردند. آنها همچنین اعلام داشتند که اتحادیه اروپا و آمریکا با توسل به این بانک شرایط اقتصادی سختی را به کشورهای در حال توسعه تحمیل کرده اند."

نابودی اقتصاد کشورهای در حال توسعه به دلیل نفوذی است که صهیونیستها در این بانک دارند. اغلب کارگزاران این بانک نیز ازجمله یهودیانی هستند که نام برخی از آنها در ذیل می آید:

لئونارد. بی. وست مدیر اقتصادی بانک، لئوپولد ژیمله نماینده (سابق) چک اسلواکی در هیأت مدیره، ای. یولاک عضو شورا در هیأت مدیره، ای. ام. جونگ نماینده هلند در هیأت مدیره، بی. مندیس نماینده فرانسه در هیأت مدیره، جی. ام. برانلبس نماینده پرو در هیأت مدیره، ام. ام. مندلس دبیر بانک بین المللی ترمیم و توسعه و وی. ابراموویچ نماینده یوگسلاوی (سابق) در هیأت مدیره.

سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد، "فائو":

"سازمان ملل این سازمان (Food and Agriculture Organization FAO)را در 16 اکتبر 1945 میلادی تأسیس کرد. یکی از مؤسسه های تخصصی ملل متحد به شمار می رود. هدف آن، بالا بردن سطح زندگی و بهبود وضع تغذیه به وسیله افزایش تولید محصولات کشاورزی، ماهیگیری و جنگلی است." "مرکز فائو در رم پایتخت فراماسونرها در ایتالیا قرار دارد."

آرم سازمان خواربار جهانی، "خوشه گندمی" است در میان دایره ای با سه حرف FAO . این درحالی است که بر روی بعضی سکه های اسرائیلی، خوشه گندم نقش شده است. در سفر تثنیه، باب 8 ، آمده است که اگر اوامر یهوه را به دقت اجرا کنی، "یهوه خدایت، ترا به زمین نیکو درمی آورد... زمینی که پر از گندم و... نعمتهای دیگر است. مقصود از این زمین، همان فلسطین است. قاموس کتاب مقدس نیز در صفحه 520 می نویسد:

"و شرابی که با گندم و روغن زیتون در کتاب مقدس وارد شده است، نظیر یکی از عطایا و بخششهای طبیعی است که به انسان داده شده است و در هر خانه ای موجود بوده و در عیدها و ضیافت ها به کار می بردند."

یهودیانی که در نخستین سالهای آغاز به کار این سازمان خط مشی آن را ترسیم نموده و بر آن حاکم شده اند عبارتند از:

آندره مایر رئیس بخش تغذیه و کشاورزی، ای. بی. ژاکوبسن نماینده دانمارک در بخش تغذیه و کشاورزی، ای. فریس نماینده هلندی، ام. ام. لیسین رئیس بخش آبادانی و مسکن، کرواکاردوس رئیس بخش همزیستی جهانی، بی. کاردوس رئیس بخش متصرفات، ام. آزاکل (حسقیل) رئیس بخش اقتصاد تحلیلی ام. ای. هایرمن رئیس بخش حفظ جنگلها، جی. مایر رئیس بخش تغذیه، اف، ویسل رئیس بخش اداره و بسیاری از افراد دیگر.

سازمان جهانی بهداشت:

این سازمان (World Health Organization WHO) یکی از مؤسسه های تخصصی سازمان ملل متحد است. هدف اعلام شده آن، حصول عالی ترین سطح ممکن بهداشت برای همه مردم است و بهداشت آن طور که در اساسنامه سازمان بیان شده حالت رفاه کامل جسمانی، روانی و اجتماعی است نه صرفا فقدان بیماری و علیلی. مقر سازمانجهانی بهداشت در ژنو است."

"آرم سازمان جهانی بهداشت، کره زمین و دو شاخه زیتون در دو طرف است و در وسط میله ای است که ماری به دور آن پیچیده است. آن میله، شمشیر است؛ شمشیر دو دَم نوع رومی." شبهه صهیونیستی بودن این سازمان با توجه به موارد ذیل الذکر بیشتر نمایان می شود.

الف) "مدال قهرمانی اسرائیل" سکه ای است که بر روی آن نقش شمشیری است با شاخه زیتون و چند کلمه عبری.

ب) قاموس کتاب مقدس: "الفاظ چندی در زبان عبری موجود است که به شمشیر ترجمه شده است... شمشیرها غالبا دو دَم بوده است... شمشیر علامت قصاص الهی بود ـ سفر تثنیه، باب 32: 41 و 42" (صفحه 532 ذیل کلمه "شمشیر").

ج) در واقعه رفتن حضرت موسی به دربار فرعون و انداختن عصا ـ که تبدیل به مار شد ـ و ساحران را ترساند، مار، سمبل اصلی قدرت یهود شد.

د) سفر اعداد، باب 21: 8 و 9: "خداوند به موسی گفت، مار آتشینی بساز و آن را بر نیزه ای بردار و هر گزیده شده ای که بر آن نظر کند، خواهد زیست. پس موسی، مار برنجینی ساخته، بر سر نیزه ای بلند کرد..."

ه ) در نقشه ای که کشور بزرگ اسرائیل، ایده آل صهیونیستها را نشان می دهد، دورادور سرزمین مورد نظر، ماری نقش شده است که همان مار یهود است و بر روی بدنش مثلثهایی که علامت "چشم فراماسونری" است.

و) یحیی تعمیددهنده، به گروهی از یهودیان که برای تعمید نزد وی آمده بودند، گفت: "ای افعی زدگان، که شما را اعلام کرد که از غضب آینده بگریزد؟" ـ انجیل متی؛ باب 3:7 ـ

صهیونیسم در این سازمان نیز از طریق افراد زیر نفوذ و سیطره یافت:

ز. ت. دوستچمن رئیس بخش فنی، جی. مایرکودمز رئیس بخش پزشکی و دارویی، دکتر ام. کودمن مدیرکل بخش جراحی و ام. سنکل مدیر بخش اداره پزشکی و مالی و ای. زارب رئیس بخش اداری مؤسسه.

صندوق بین المللی پول:

این صندوق (International Monetary Fund IMF) یکی از مؤسسه های تخصصی سازمان ملل متحد است. هدف آن تدوین مقررات نظام پولی بین المللی و نظارت بر اجرای این مقررات از سوی کشورهای عضو، کنترل حجم نقدینگیهای بین المللی، اعطای وامهای کوتاه مدت و میان مدت به کشورهای عضو برای برقراری تعادل موازنه پرداختها، مشاوره و ارائه توصیه به دولتهای عضو در مورد سیاستهای ارزی و مالی آنهاست.

این صندوق یکی از ابزارهای استعماری نوین است و با مقدرات ملل ضعیف بازی می کند. استعمار غرب بدین وسیله امور اقتصادی جهان سوم را بازیچه دست خویش قرار داده است. صهیونیستهایی که در اوایل تأسیس این سازمان بر آن تسلط یافتند عبارتند از:

ژوزف گولدمن نماینده (سابق) چک واسلواکی در هیأت مدیره، بی. مندیس نماینده فرانسه در هیأت مدیره، کمیل کات مدیرعامل صندوق بین المللی پول، لویس رامینسکی مدیر اداره بخش کانادا در مؤسسه و دبلیو. کاستر مدیر اداره بخش هلند در مؤسسه. لوئیس. آلتمن معاون مدیرکل، ای. ام. برنستن مدیر بخش تحقیق و بررسی، لیو لیواتوال مشاور اسبق مؤسسه و ژوزف کولد مشاور اسبق مؤسسه.

مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد:

اداره چنین مرکزی در سازمان ملل نیز تحت سلطه صهیونیستها بوده است. برخی از آنها عبارتند از:

جزری شبیرو رئیس بخش اطلاعات مرکز ژنو، بی تیکفر رئیس بخش اطلاعات مرکز هند، هنری فاست رئیس بخش اطلاعات مرکز چین، و ژولیوس سناویسکی رئیس بخش اطلاعات مرکزی ورشو.

بخش امور داخلی سازمان ملل متحد:

در این بخش هم می توان از مدیران یهودی زیر نام برد:

دیوید. ای. موریس با نام مستار موسکوویچ رئیس دوایر داخلی بین المللی، وی کبریل کارنسر رئیس شعبه های داخلی منطقه خط استوا و جان روزتر خبرگزار بلونی با بخش دوایر داخلی، آلتمن، دیوید زلباخ و فینسیت کارمند دوایر داخلی بین المللی.

افزون بر نفوذ صهیونیستها در بخشهای مختلف سازمان ملل متحد، برخی از سازمانهای صهیونیستی تحت عنوان و سمت مشاور به اعمال نفوذ در این سازمان می پردازند. به عنوان نمونه: "به گزارش خبرگزاری یهودیان روسیه خرونیکا سابینی (19/2/1380/می 2001) علی رغم مخالفت زیاد گروهی از کشورهای عربی، سازمانهای صهیونیستی زنان آمریکا هداساه (نک: هداساه) به سمت مشاور سازمان ملل درآمد.

این سازمان که فعالیتش مانند 52 سازمان دیگر در زمینه مسائل اقتصادی و اجتماعی از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد، مورد تقدیر قرار گرفته است، در صورت رأی گیری به عمل آمده بیشترین رأی را به خود اختصاص خواهد داد و مقام مشورتی را درشورای اقتصادی ـ اجتماعی سازمان ملل متحد به دست می آورد."

افزون بر موارد فوق الذکر، آرمها و نشانه های سازمان ملل ـ که دقت و توجه بسیاری به آنها شده است بیانگر نفوذ صهیونیسم جهانی در این سازمان بین المللی است. در زیر به اختصار به برخی آنها اشاره می شود:

"مهر رسمی و اصلی سازمان ملل ـ که پرچم آن نیز به همان شکل است ـ کره زمین است با دو شاخه زیتون در دو طرف آن که بر روی پرچم سازمان ملل این نقش به رنگ سفید بر زمینه آبی است. رنگ آبی، هم برای یهود مقدس است و هم برای تشکیلات فراماسونری. پرچم اسرائیل هم نقش ستاره داود و دو نوار آبی رنگ را بر زمینه سفید دارد.

شاخه زیتون از مهم ترین و اساسی ترین سمبلهای یهود است. کبوتر صلح که شاخه ای از زیتون بر منقار دارد، نشانه آرامش بعد از طوفان نوح است؛ چون حضرت نوح، پس از آرام گرفتن طوفان، ابتدا کلاغی و سپس کبوتری را برای خبرگیری از وضع خشکی فرستاد و این دومی با شاخه زیتونی بر منقار برگشت که نوید نزدیکی خشکی و درختان زیتون را می داد."

"مهر رسمی دولت اسرائیل، شمعدان هفت شاخه ای است که در دو طرفش برگهای زیتون نقش شده است." در بیشتر آرمهای تشکیلات وابسته به سازمان ملل نیز مثل بنیاد کودکان سازمان ملل، سازمان بین المللی هواپیمایی کشوری، سازمان جهانی هواشناسی، سازمان بین المللی مشورتی دریایی، سازمان بهداشت جهانی، آژانس بین المللی انرژی هسته ای و سازمان حقوق بشر شاخه زیتون وجود دارد.

مارک شاگال از هنرمندان مشهور صهیونیست و از افتخارات آنان است. آثار او در کنیسه ها و پارلماناسرائیل بر در و دیوار ثبت شده است و کتابهای متعددی از کارهای او چاپ و منتشر شده است. در اولین صفحه دایره المعارف یهود نیز عکس رنگی یکی از آثار او چاپ شده است. این نقاش با تعمد و وسواس فراوانی، همیشه افکار و عقاید و نشانه ها و سمبلهای یهودی را در تابلوهایش به کار می برد. تابلو نقاشی او از داک هامر شولد سومین دبیرکل سازمان ملل متحد در دفتر دبیرخانه سازمان ملل به طول 5 متر و بلندی 4 متر نصب شده است.

مطالب بیان شده در مورد سلطه و سیطره صهیونیسم بر بخشهای مختلف سازمان ملل متحد صرفا اطلاعاتی است که نگارنده بر آن دست یافته است. بدون شک اطلاعات بسیار دیگری در ارتباط با سلطه صهیونیسم بر این سازمان جهانی و بین المللی وجود دارد که از دید ما پنهان است. لذا آنچه را می توان به طور قطع درباره سازمان ملل متحد گفت این است که وجود این همه چهره ها و عناصر سرشناس صهیونیستی در حساس ترین بخشهای مرکز عظیم ترین اجتماع جهانی ملتها و اشغال مناصب و پستهای سرنوشت ساز سازمان ملل متحد توسط آنان، خط سیر حرکت خزنده صهیونیستها را به سوی اهداف پیش بینی شده در پروتکلهای دانشوران صهیونیست مبنی بر سلطه و سیطره کامل بر جهان به خوبی نشان می دهد. لذا در همین راستا ملاحظه می کنیم که صهیونیسم جهانی با یاری رهبران برخی از کشورهای غربی به ویژه آمریکا همه سررشته های امور را در رأس سازمان ملل در دست گرفت تا جایی که "هم اکنون (بیش از) 60% کارگزاران سازمان ملل متحد ازجمله یهودیان می باشند.

این سازمان بین المللی از روزهای نخست کار خویش تاکنون ابزاری در دست صهیونیسم جهانی بوده است. هر تصمیمی که در آن تعارضی با خواسته صهیونیسم وجود داشته باشد، در نطفه خفه می شودو هیچ کس نیست که از آن حمایت کند و یا خواستار تنفیض و اجرای آن شود".

مآخذ:

  1. رحمانی، شمس الدین: ماهیت سازمان ملل، محراب قلم، پاییز 1373.
  2. صهیونیسم چه می خواهد؟ پروتکلهای جلسات زعمای صهیونیسم، ترجمه بهرام محسن پور، بی جا، 1360.
  3. ناجی، سلیمان: التحرکات الیهودیة عبر تاریخ، (بی جا ـ بی تا).
  4. فرهنگ علوم سیاسی، مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران، ویرایش سوم، بهار 1376.
  5. رفاعی، فوادبن سید عبدالرحمن: نفوذ صهیونیسم بر رسانه های خبری و سازمانهای بین المللی، ترجمه حسین سروقامت، سازمان انتشارات کیهان، تهران، 1377.
  6. زاوش، م. ح.: رابطه فراماسونری با صهیونیسم و امپریالیسم، نشر آینده، تهران، 1361.
  7. تل، عبدالله: خطرالیهودیة العالمیة علی الاسلام و المسیحیة، بیروت، 1979.
  8. اوتلخان، جواد رفعت: اسرارالماسونیة، ترجمه نورالدین رضاواعظ، مصر، نشر توسط مؤلف، 1376 قمری.
  9. سقراط، داود: القوی الخفیة الیهودیة العالمیة الماسونیة.
  10. روزنامه شرق، شماره 222، 3 تیر 1383.
  11. بولتن رویداد و گزارش، مؤسسه تحقیقات و پژوهشهای سیاسی ـ علمی ندا، شماره 82.