دوک، دیوید

از دانشنامه صهیونیسم و اسرائیل
نسخهٔ تاریخ ‏۱۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۰، ساعت ۲۱:۱۹ توسط Wikiadmin (بحث | مشارکت‌ها) (۱ نسخه واردشده)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)


دیوید دوک (David Duke) در کشور آمریکا ـ ایالت لویزیانا ـ متولد شد و در همین کشور رشد و نمو کرد. وی به طور جدی فعالیتهای اجتماعی و سیاسی خود را از اوایل دهه 1970 آغاز و از همان ابتدا از حقوق همه نژادها به ویژه سفیدپوستان دفاع کرد. وی معتقد بود یهودیان قصد سلطه و سیطره بر سایر نژادها و من جمله سفیدپوستان را دارند، لذا به مخالفت جدی با سلطه یهودیان پرداخت.

او در این راستا سازمانها و نهادهای مختلفی رابنیان نهاد که به عنوان نمونه، می توان به اتحاد جوانان سفیدپوست White Youth Allianceدر اوایل 1970، شوالیه های کوکلاکس کلان (Knights of ku Klax Klan)در سال 1974، انجمن ملی برای پیشرفت سفیدپوستان National Sssociation for the Advancment of white people (NAAWE) در سال 1980، سازمان ملی برای حقوق اروپایی و آمریکایی National Organization European American Rights در سال 2000 و سازمان اتحاد و حقوق اروپایی و آمریکایی European American Unity and Rights Organization در سال 2001 اشاره کرد.

وی قصد داشت از طریق آنها به ترویج عقاید و اندیشه های خود بپردازد. وی که یک نویسنده است، همزمان در دانشکده نیز تدریس می کند و عضو حزب جمهوریخواه و یک دوره نیز نماینده مجلس نمایندگان از ایالت لویزیانا بوده است.

الف ـ اهداف و مواضع:

دیوید دوک در طول حدود سه دهه ای که فعالیتهای سیاسی خود را آغاز کرده، همواره بر حقوق همه اقلیتها به ویژه نژادسفید در آمریکا و اروپا تأکید کرده است. وی به این نتیجه رسیده است که یهودیان اقلیتی اند که با سیطره بر منابع رسانه ای و مالی دنیا به ویژه آمریکا، حقوق سفیدپوستان را پایمال کرده اند و به همین دلیل برای دفاع از حقوق سفیدپوستان، به استثمار این نژاد توسط یهودیان اشاره می کند و خواستار از بین بردن سلطه آنها بر آمریکا و سایر نقاط جهان و به ویژه فلسطین و خاورمیانه است.

وی در مورد مسائل و موضوعات مختلف دارای مواضع و رویکردهای مهم و قابل توجهی است. نظرات وی در مورد موضوعات مختلف به تفکیک عبارتند از:

1 ـ سلطه یهودیان:

دوک به طور کلی با تلاش یهودیان برای سیطره بر جهان مخالف است. به همین دلیل آنها را عامل بسیاری از مصیبتها و بدبختیهای موجود در عرصه جهان می داند. وی در جای جای کتب، مقالات و سخنرانیهای خود به نفوذ و قدرت یهودیان در عرصه های مختلف به ویژه قلمرو رسانه ای اشاره کرده و معتقد است که یهودیان از این طریق، افکار عمومی جهان را براساس اهداف و برنامه های خود، شکل و جهت می دهند.

وی می گوید: "قدرت یهودیان همه جا وجود دارد و هر سیاستمداری از وجود آن آگاه است، ولی کسی جرأت بیان آن را ندارد. سازمانها، رسانه ها و آژانسهای سیاسی یهودی همگی عمیقا منافع خود را دنبال می کنند. آنها قصد دارند تا تسلط خود را بر ملتهای غیریهودی اعمال کنند و هیچ کس حق ندارد به یهودیان بگوید که غرور، میراث، افتخار و سنت غیریهودیان را تخریب نکنید. آنها خبرها و رسانه های تصویری هر ملت متمدنی را تحت کنترل گرفته اند و بازارهای بین المللی از جمله بازارهای سهام را در اختیار دارند. آنها می توانند علیه هر دولتی که در مقابل آنها قرار بگیرد، متحد شوند.

در واقع انسجام یهودیان، زمینه حاکمیت نظم نوین جهانی را ایجاد کرده و از این طریق، آنان قصد دارند سلطه خود را برای از بین بردن آزادی بیان در اروپا و کانادا تا آزادترین کشور جهان یعنی آمریکا، گسترش دهند."

وی همواره اسطوره هولوکاست را زیر سؤال برده و مورد تردید قرار می دهد. وی معتقد است که یهودیان با طرح صنعت هولوکاست، اهداف مختلفی را پیگیری می کنند. به عقیده وی: "واضح است که یهودیان نتایج مشخصی را از طریق گسترش و بسط ایده هولوکاست به دست می آورند. در واقع این امرباعث تحریک و تشویق دیگران به ارائه کمکهای مالی زیاد به اسرائیل می شود. همچنین این امر عامل سازماندهی هرچه بیشتر یهودیان و مبری دانستن آنان از هر گونه انتقاد است".

وی در جواب این سؤال که آیا شما واقعا هولوکاست را زیر سؤال می برید، پاسخ داد: "من شک دارم که شش میلیون یهودی در اردوگاههای مرگ نازی کشته شده باشند. در واقع دو منبع عمده برای داستانهای هولوکاست وجود دارد: یکی محاکمه جنایتکاران جنگی دادگاه نورنبرگ که توسط تاریخ نگاران ثبت شده و دیگری ادبیات گسترده و فعالیت رسانه ای است که حداقل 90 درصد اطلاعات آن توسط منابع یهودی جهت دهی شده است."

2 ـ رژیم صهیونیستی:

دیوید دوک همواره از سیاستهای رژیم صهیونیستی انتقاد کرده است. وی دولت رژیم صهیونیستی را دولت ترور می داند؛ دولتی که برپایه تروریسم بنا شده است. وی در مقالات و کتب خویش به این موضوع نیز پرداخته و این رژیم را رژیمی غاصب معرفی کرده است. به طور مثال وی در مقاله ای یا عنوان "اسرائیل بر پایه تروریسم بنا شده است". Israel: Founded on Terrorism پرده از غصب سرزمین فلسطین توسط اسرائیل و حامیانش برداشته است.

وی در قسمتی از این مقاله می گوید: "در سال 1922 یهودیان فقط 10 درصد جمعیت فلسطین را تشکیل می دادند و حدود 5/93 درصد از اراضی متعلق به فلسطینیان بود، اما به تدریج یهودیان با ترور و به وسیله اسلحه بر ساکنان بومی آن غلبه و بیشتر زمینهایش را از آن خود کردند. صهیونیستها با کمک هم قطاران خود در سراسر جهان یک سرزمین را به طور کامل دزدیدند و در این میان، همه رسانه های جمعی در حمایت از اسرائیل و در ضدیت با اعراب،این رژیم را در تحکیم پایه هایش یاری کردند".

دیوید دوک همچنین به ترور و تخریب یهودیان در جهت استقرار این رژیم قبل از سال 1948 اشاره می کند. وی اکثر رهبران رژیم صهیونیستی همچون مناخیم بگین، آبراهام اشترن (Abraham Stern) ، اسحاق شامیر و دیوید بن گوریون را از جمله مهمترین تروریستهای این رژیم می داند.

دوک در مورد عملیات 11 سپتامبر و عاملان این حادثه معتقد است که 11 سپتامبر توسط القاعده و با کنترل و مدیریت سازمان اطلاعاتی اسرائیل، موساد، صورت پذیرفته است. وی دو علت عمده را برای دست داشتن نیروهای اسرائیلی در این قضیه دخیل می داند که یکی به عدم حضور چهار هزار نفر از یهودیان در سر کار خود واقع در ساختمانهای مرکز تجارت جهانی و دیگری به انحراف افکار عمومی جهان از فلسطین و رفتار این رژیم در قبال فلسطینیان مربوط می شود. وی دست داشتن اسرائیل در حادثه 11 سپتامبر را در بسیاری از مقالات، گزارشها و کنفرانسهای خود منعکس کرده است.

3 ـ انتقاد از سیاست خارجی آمریکا:

دوک نسبت به سیاستهای آمریکا در قبال رژیم صهیونیستی منتقد است. وی معتقد است که دستگاه حاکم بر آمریکا توجهی به نفوذ گسترده یهودیان در حوزه های مختلف اقتصادی، رسانه ای و فرهنگی این جامعه ندارد. وی بارها مقامات این کشور را از کمکهای مالی و رسانه ای به اسرائیل برحذر داشته و دولت را متهم به دفاع از جنایتها و تجاوزات رژیم صهیونیستی کرده و همین امر را عامل اصلی و اساسی وقوع حوادثی چون 11 سپتامبر برشمرده است.

ج ـ فعالیتها و اقدامات:

دیوید دوک برای عملیاتی تر کردن افکار واندیشه های خود سعی کرده تا از طرق مختلف اهداف و برنامه های خود را پیگیری کرده و به انجام برساند. مهمترین فعالیتهای دوک در طی دو، سه دهه اخیر عبارتند از:

1 ـ ایجاد سازمان مختلف:

دیوید دوک یکی از مهمترین راههایی که برای پیگیری اهداف خود دنبال کرده، ایجاد سازمانها و نهادهای مختلف در دفاع و حمایت از حقوق همه اقلیتها و مخالفت با سلطه یهودیان در جهان است. در اوایل دهه 1970 سازمان اتحاد جوانان سفیدپوست که گروهی وابسته به حزب ملی سفیدپوستان سوسیالیست در ایالت ویرجینیا بود را ایجاد و در سال 1974 گروه معروف شوالیه های کوکلاکس کلان را تأسیس کرد.

یهودیان مدعی اند که این گروه، گروه مخفی سفیدپوستان برای سرکوب اقلیتها و حفظ برتری سفیدپوستان در آمریکاست. دوک همچنین در سال 1980 انجمن ملی برای پیشرفت سفیدپوستان را تأسیس کرد که به نفع سفیدپوستان رایزنی می کرد. پیام این گروه، دفاع از همه نژادها به ویژه سفیدپوستان بود.

او در ژانویه 2000 سازمان ملی برای حقوق آمریکایی و اروپایی (NOFEAR) را ایجاد و آن را یک سازمان مبارز برای حقوق مدنی اقلیتها معرفی کرد. این سازمان بعدها در ژوئن 2001 نامش به سازمان اتحاد و حقوق آمریکایی و اروپایی (EURO) (European American unity and Rights organization)تغییر یافت. برگزاری سمینار و کنفرانس و اطلاع رسانی در مورد نفوذ یهودیان در رسانه های و منابع مالی جهانی و همچنین دفاع از حقوق همه اقلیتها از جمله فعالیتهای این سازمان است.

2 ـ حمایت از تجدیدنظرطلبان:

از جمله سایر فعالیتهای دیوید دوک می توان به حمایت از تجدیدنظرطلبان اشاره کرد. از آنجا که در مورد هولوکاست و نفوذ یهودیان، بین تجدیدنظرطلبان و کسانی چون دوک تشابه فراوانی وجود دارد، لذا در این حوزه بین آنها همکاریها و همفکریهایی صورت می پذیرد و دوک در مقالات، سمینارها و گزارشهای متعدد خود از تجدیدنظرطلبان حمایت کرده است. به طور مثال، می توان به حمایت وی از "ارنست زاندل" تجدیدنظرطلب معروف اشاره کرد.

وی در مقاله مفصلی با عنوان "زاندال، آزادی او، آزادی ماست"، (Zundel: His freedom is our freedom) از مواضع و دیدگاههای وی در مورد هولوکاست و غیرواقعی بودن این داستان دفاع می کند و تحت فشار شدید قرار دادن وی را برنامه صهیونیستها و یهودیان می داند.

3 ـ برگزاری و شرکت فعال در کنفرانسهای ملی و بین المللی:

دیوید دوک در راستای ترویج افکار و اندیشه های خود از هر فرصتی بهره برداری کرده است. یکی از این راهها برگزاری کنفرانس در قالب نهادهایی چون "سازمان اتحاد و حقوق آمریکایی اروپایی" است. وی در قالب این سازمان، کنفرانسهایی را با همکاری و همفکری حامیان خود برگزار کرده است. به طور مثال می توان به دومین کنفرانس این سازمان اشاره کرد که در سطح بین المللی برگزار شده است. در این کنفرانس که در تاریخ 22 ـ 20 می 2005 برگزار شد، در مورد مطالب مختلفی همچون نفوذ یودیان بر رسانه های آمریکایی و اروپایی، نفوذ یهودیان بر منابع مالی، بحث نژاد سفیدو محدودیتها و ظلمهایی که در قبال این نژاد صورت می گیرد، مطالبی مطرح شد و شخصیتهای معروفی چون کوین آلفرد استروم (Kevin Alfred Strom) نیز در آن به ایراد سخن پرداختند.

دیوید دوک همچنین در سمینارهای مختلفی که در اقصی نقاط جهان برگزار شده حضور فعال داشته است. وی سفرهای متعددی به کشورهای مختلف داشته و در سمینارها و همایشهای مختلف شرکت کرده است. به طور مثال می توان به حضور وی در بحرین در نوامبر 2002 اشاره کرد که در آن وی از دست داشتن موساد در حملات 11 سپتامبر پرده برداشت. همچنین وی سفرهای زیادی به اوکراین و روسیه داشته و سخنرانیهای زیادی در این کشورها ارائه کرده است.

4 ـ تألیفات:

دوک با نگارش کتب، مقالات و گزارشها، از این زمینه نیز برای گسترش افکار و اندیشه های خود بهره برده است.

وی تاکنون دو کتاب با عناوین "بیداری من" (My Awakening) (2000) و "افراط گرایی یهودیان Jewish Supremacism (2000) منتشر کرده که در کتاب اول به بحث پیرامون هولوکاست و اثبات تئوریهایی که در مورد توطئه چینی یهودیان در زمینه گسترش سلطه خود تدوین می شوند، پرداخته و در اثر دوم خود نیز به پیامد افراط گرایی یهودیان و از بین بردن و تخریب فرهنگهای غیریهودی توسط یهودیان که برگرفته از کتابهای انجیل و تلمود است، اشاره می کند. وی همچنین مقالات مختلف و متنوعی را در مورد موضوعات مشابه نگاشته و به چاپ رسانده است. انجام مصاحبه و ارائه برخی گزارشها در همین زمینه ها نیز از جمله کارهای صورت گرفته توسط وی است.

5 ـ بهره گیری از سایتهای خبری:

دوک به خوبی از پایگاههای اینترنتی برای ترویج از پایگاههای اینترنتی برای ترویج عقاید خود استفاده کرده است. وی دارای یک سایت شخصی است که بیشتر مقالات، گزارشها و سخنرانیهای خود را در آن جای داده است. همچنین وی مدیریت یک سایت سازمانی را نیز برعهده دارد. این سایت مطالب مختلفی را در مورد سازمان اتحاد و حقوق آمریکایی و اروپایی ارائه داده و برای اعضاء و مخاطبان خود اطلاع رسانی می کند.

دوید دوک همچون سایر همفکران و همقطاران خود تحت فشار سازمانها و رسانه های یهودی قرار دارد. به طور مثال می توان به موضع گیری و تبلیغات سنگین انجمن ضد افترا علیه وی اشاره کرد. این انجمن با اختصاص مطالب متنوع و مختلف به دوک در طول سالهای گذشته، وی را فردی "نژادپرست"، "حقه باز"، "کلاهبردار"، "قمارباز"، "فریبکار"، "نازیست"، "آنتی سمیتیست" و "غیرمتعهد به وظایف شهروندی" معرفی کرده است.

دوک در دفاع از خود گفته است: "وقتی من می خواهم در مورد تفسیرهای تحریف شده ای که در تلمود وجود دارد صحبت کنم، از طرف رسانه ها و گروههایی همچون انجمن ضد افترا به من برچسب اشاعه تنفر، متعصب و آنتی سمیتیست زده می شود. ADL یک سازمان چند میلیون دلاری و گسترده است که هدفش توصیف و بدنام کردن کسانی است که سعی دارند حقیقت افراط گرایی و تنفر یهودیان علیه غیریهودیان را افشا کنند."

مآخذ:

  1. بولتن رویداد و گزارش صهیونیسم، 14/6/1384، شماره 85 .
  2. http://www.davidduke.org/index.Php? p=90.
  3. http://www.adl.org.
  4. http://www.radioistam.org/duke/01.htm.
  5. http://www.seanbryson.com/articles/duke-letter-president.Htm.
  6. http://www.nationalvanguard.org/story. Php?id=4667.
  7. http://www.3. Davidduke.com/conference/speakers/strom.html.