کمیته حقیقت یابی رویدادهای خاورمیانه در آمریکا

از دانشنامه صهیونیسم و اسرائیل


کمیته حقیقت یابی رویدادهای خاورمیانه در آمریکا (Committee for Accuracy in Middle East Reporting in America=(CAMERA) (کمرا=CAMERA ) به عنوان یک کمیته ناظر بر مطبوعات برای کنترل و تصحیح اخبار منتشر شده از سوی رسانه های معتبر جهانی تأسیس شده است.همه فعالیتهای این کمیته پیرامون خاورمیانه و به ویژه اسرائیل بوده و چون طرفدار اسرائیل است، بر هر گونه خبر یا تحلیلی که وجهه اسرائیل را مخدوش و مکدر سازد، تمرکز بیشتری می کند و خود معتقد است که در سالهای اخیر اطلاعات غلط در مورد رویدادهای خاورمیانه و به ویژه اسرائیل به همه جا اعم از دانشگاه، رادیو، شبکه های تلویزیونی و بیش از همه اینها در شبکه های اینترنت سرایت کرده است که به صورت مداوم تصویر اسرائیل را در سطح جهان مکدرتر می کند و تعصبات ضد اسرائیلی و ضد یهودی را به دنبال دارد. لذا برای جلوگیری از درج اطلاعات غلط (به زعم کمیته مزبور) در مطبوعات، آنها را باید کنترل و تصحیح کرد.

کمیته حقیقت یابی رویدادهای خاورمیانه در آمریکا یک ناظر رسانه ای است که بر اخباری که پیرامون خاورمیانه و به ویژه اسرائیل در رسانه های مهم جهان درج می شود نظارت و کنترل دارد. این کمیته فعالیت خود را در قالب شبکه اینترنتی سازمان داده و تاکنون توانسته است بیش از 55 هزار عضو ثابت جذب کند. البته سازمانهای یهودی مراکز مشابه دیگری نظیر "ممری" (نک: ممری) نیز ایجاد کرده اند.

الف ـ تاریخچه:

کمیته حقیقت یابی رویدادهای خاورمیانه در آمریکا در سال 1982 در واشنگتن، توسط وینفرد میسلمن (Winifred Meiselman)تأسیس شد. وی یک معلم و از فعالان اجتماعی بود.

میسلمن کمیته مزبور را در واکنش به پوشش خبری حمله اسرائیل به لبنان در روزنامه "واشنگتن پست" و گزارشهای عمومی مبنی بر تعصبات ضد اسرائیلی تشکیل داد.

هیأت اجرایی در روزهای اول تأسیس، ساکنین معروف واشنگتن از قبیل ساول اشترن (Saul Stern) و برنارد وایت (Bernard White)بودند. همچنین میسلمن یک هیأت مشاوره ای استخدام کرد که شامل: سناتور رادی بوشوتیزچارلز گراسلی (Charles Grassley) ، تام لانتوس (Tom Lantos) ، از اعضای کنگره استانتور ایوانز (stantonr Evans)روزنامه نگار، چارلز لیچنستین (Charles Lichenstein) روی استوارت (Roy Stewart) و حاخام دیوید یلین (David Yellin) بود.

کمرا در شهرهای نیویورک، شیکاگو، لس آنجلس، بوستون، میامی، سان فرانسیسکو و فیلادلفیا نیز شعبه دارد.

در سال 1988 شعبه بوستون تأسیس شد و آندریا لوین رئیس آن گردید.

لوین در شهر فیلادلفیا، ادبیات انگلیسی تدریس می کرد و پس از آن به عنوان سردبیر نشریه تحلیل سیاسی و مدیریت در مدرسه دولتی کندی هاروارد به فعالیت خود ادامه داد.

در سال 1989 کمرا یک گام بزرگ به جلو، از طریق کنفرانسی که در شعبه بوستون برگزار شد، برداشت. از نظر کمرا پیام این کنفرانس که "رسانه، پیام و خاورمیانه" نام داشت این بود که مطبوعات و رسانه های گروهی دیدگاهها و افکار عمومی را در مورد خاورمیانه تحت تأثیر قرار می دهند و از این طریق، متوجه اهمیت و مضر بودن اخبار تحریف شده می شویم.

کنفرانس مزبور در هتل "پلازا پارک" در حالی برگزار شد که بیش از هزار شرکت کننده داشت و افراد معرفی مثل: نورمن بودهورتز (Norman Pod Horetz) سردبیر مجله کامنتری (Commentary) و از نومحافظه کاران برجسته، آلن کیز (Alen Keyes) و پروفسور آلن در شویتز (Alen Der Showitz) از دانشگاه هاروارد، روث ویس (Ruth Wisse) از دانشگاه مک گیل و دیوید وایمن (David Wyman) از دانشگاه میس، در این کنفرانس سخنرانی کردند.

پیوستن چنین سخنرانان سرشناسی با همراهی آندریا لوین که روزنامه "بوستون گلوب" را برای مقابله با تعصبات ضد اسرائیل ایجاد کرد، اهمیت این شعبه را بیشتر کرد.

بعد از کنفرانس مزبور، شعبه بوستون به سرعتبه رشد خود ادامه داد و هیأتی به عنوان هیأت اجرایی که همه از کارشناسان و سرشناس بودند، به عنوان اعضای اصلی و رده بالای بوستون شناخته شدند.

در سال 1991 میسلمن به دلیل مشکل جسمی بازنشسته و رهبری و مدیریت کمیته به لوین منتقل و شعبه بوستون تبدیل به تنها شعبه ملی شد.

با مدیریت لوین در کمرا، اعضای این کمیته در مدت کوتاهی از هزار نفر به 20 هزار نفر افزایش یافت و در سال 2006 تعداد اعضای آن به بیش از 55 هزار نفر رسید.

علاوه بر اداره مرکزی بوستون، شعباتی نظیر واشنگتن دی سی، نیویورک، شیکاگو و اسرائیل، فعالیت دارند.

بعد از گذشت چندین سال از فعالیت این کمیته، عمده فعالیتها به بهبود و ارتقاء پوشش خبری راجع به اسرائیل و خاورمیانه اختصاص دارد که از طریق مراکزی چون: نیویورک تایمز، بوستون گلوب، لس آنجلس تایم، رادیو ملی (National Public Radia) (NPR)سرویس سخن پراکنی عمومی (PBS) (Public Broad, castiry Servic) تقویت می شود.

البته کمرا هر سال دامنه فعالیتهای خود را گسترش داده و علاوه بر مطبوعات ذکر شده، کنترل نشریات مهم انگلیسی نظیر: گاردین، ایندیپندنت و بی بی سی را برعهده گرفته است، زیرا دسترسی جهانی به آنها وجود دارد و همچنین اغلب اخبار و مسائل خاورمیانه را پوشش می دهند. کمرا همچنین توجه خود را به نشریات مسیحیان معطوف داشته است، چون معتقد است باید انتشار موارد تحریف شده مسائل خاورمیانه در نشریات مسیحی را کنترل و متوقف کرد.

کمرا همچنین برای بیست و پنجمین سال تأسیس خود در سال 2007 فعالیتها و برنامه های خود را باز هم گسترش داد، زیرا معتقد است چالشها و محدودیتها موجب بروز خلاقیتها و تأثیرگذاری می شود.

ب ـ اهداف:

کمیته حقیقت یابی رویدادهای مسائل خاورمیانه در آمریکا یک کنترل کننده رسانه ای و طرفدار اسرائیل است که هدفش، پژوهش و سازمان دادن به اعضاء برای ارتقاء صحت اخبار و اطلاعات در مورد اسرائیل و خاورمیانه و همچنین ایجاد تعادل در آنهاست.

کمرا اخبار مهم را منتشر می کند، ضمن اینکه ذهن مخاطبان خبر را در مورد مسائل خاورمیانه و نقش مطبوعات در آن پرورش می دهد، زیرا در نهایت این افکار عمومی است که سیاست کلی را شکل می دهد، بنابراین تحریف اخبار می تواند افکار عمومی را گمراه کند و این امر برای سیاستگذاری مضر است.

در حالت کلی، کمرا هدف اصلی خود را حقیقت یابی و ایجاد توازن و تعادل در رسانه هایی که در زمینه خاورمیانه و اسرائیل فعالیت دارند، می داند تا از این طریق به شفاف سازی و اطلاع رسانی صحیح بپردازد و مطبوعاتی را نقد کند که سعی در مکدر کردن وجهه اسرائیل دارند.

ج ـ فعالیت:

از آنجا که هدف اصلی کمرا به ادعای مسئولان آن برخورد با مطبوعات تندرو بوده است، در نتیجه فعالیت آن معطوف به رسانه های بین المللی است که تأثیر گسترده ای بر افکار عمومی و حتی دیگر رسانه ها دارد که اخبارشان را از این منافع اتخاذ می کنند.

به همین دلیل کمرا به صورت سازمان یافته اخبار خاورمیانه و اسناد و مدارک مربوط به آن را پوشش می دهد. کارکنان این کمیته مستقیما با گزارشگران، نویسندگان و تولیدکنندگان اخبار تحریف شده و نادرست برخورد می کنند و اطلاعات درست را برای تکذیب آنها (به زعم خودشان) به نمایش می گذارند.

اعضای کمرا به نوشتن نامه هایی برای انتشار در مطبوعات و ارتباط با خبرنگاران و پشتیبانان شبکه های رسمی در رسانه های الکترونیکی تشویق و ترغیب می شوند.

مجموعه فعالیتهای کمرا اعم از انتشار اخبار مهم و دقیق، پژوهش، کنترل صحت و سقم وقایع، تحلیل و بررسی دقیق و تلاشهای مهم آن در مسائل و زمینه های اصلی، تأثیرات زیادی را در برخی رسانه های جهانی داشته و دارد.

لوین رئیس کمیته یادشده معتقد است کمرا توانسته است تغییرات چشمگیری در دیدگاهها و نحوه اطلاع رسانی رسانه هایی چون "نیویورک تایمز" به عنوان یک بازیگر تأثیرگذار بر دنیای اطلاعات ایجاد کند.

به عنوان مثال نیویورک تایمز در سال 2000 سه بار پیاپی اعلام کرد که اسرائیل براساس قطعنامه 242 شورای امنیت سازمان ملل، باید به مرزهای تعیین شده در سال 1967 بازگردد که به گفته لوین صحیح نبود. باز در جولای مقاله ای درج شد که در آن نوشته بود: فلسطینیان مناطقی که در اشغال اسرائیل بود را براساس قطعنامه 242 شورای امنیت به دست می آورند و اسرائیل به مرزهای 1967 عقب نشینی می کند.

به دنبال آن، کمرا با بخش خارجی نیویورک تایمز تماس گرفت و آنها را توجیه کرد که چگونه به نفع اسرائیل بنویسند.

بار دیگر در 19 آگوست 2000 "تایمز"، مطلبی شبیه مطالب مذکور در مورد اینکه اسرائیل باید قطعنامه ای که شورای امنیت سازمان ملل صادر کرده است، را بپذیرد و از قدس شرقی که شامل محله های یهودی می شود، دست بردارد. با مذاکراتی که کمرا با تایمز صورت داد، در 24 آگوست همان سال، شکل تصحیح شده به نفع دیدگاههای اسرائیل آن چاپ شد.

البته بار دیگر در 6 سپتامبر در تایمز مطلبی که اشتباه قبلی را به رغم صهیونیستها به نوعی تکرار می کرد، چاپ کرد و کمرا دوباره به آن اعتراض وتأکید کرد قطعنامه ای که شورای امنیت صادر کرده بود، تنها در مورد مقطع زمانی 1967 آن هم برای عقب نشینی نیروهای نظامی اسرائیل از سرزمینهای اشغالی بود، نه یک قطعنامه برای تخلیه مناطق یادشده توسط اسرائیل.

کمرا معتقد است که "امروزه می رسد انتقاد و مخالفت با اسرائیل در محیط دانشگاه روبه افزایش است. تحریف ادبیات، وجود سخنرانیهای فراوان، ولی نادرست، تصاویر فتنه انگیز و تحریک آمیز، همگی بسیار متداول شده و موجب درک نادرست و زیانباری از اسرائیل می شوند.

این فضای بیمار می تواند دانشجویان را به سمتی سوق دهد که نتوانند کنکاش بی طرف و بی غرضی را در رابطه با مسائل خاورمیانه داشته باشند."

به همین دلیل، کمرا یک مجله در رابطه با دانشجویان و تمرکز بر این قشر جامعه به نام CAMERA on Campusمنتشر کرده که شامل اطلاعات و اخبار خاص و مشخص است و معتقد است برای مقابله با اطلاعات غلط مفید است. در ضمن کمرا برای دانشجویانی که در انتشارات دانشگاهی به مقابله با تحریف مسائل خاورمیانه به زعم صهیونیستها می پردازند، کمک مالی می کند.

در ادامه این گونه فعالیتها، کمرا در سال 2007 برای بیست و پنجمین سال تأسیس خود طرحهایی برای هواداران خود داشته است که نمود اصلی آن در محیط دانشگاه است. به عبارت دیگر برای تعلیم و تربیت دانشجویان دانشگاه در زمینه نحوه نوشتن مقاله (در مراحل اولیه در نشریات دانشجویی) و آموزش نحوه تشخیص و پاسخ به تبلیغات سوء، جلساتی در آمریکا برگزار می شود، به طوری که تنها در ماه ژوئن 2006 بیش از 20 جلسه و نشست آموزشی پیرامون اسرائیل ـ به دلیل اهمیت موضوعات مربوط به اسرائیل ـ و همچنین فراهم کردن تجربیات شخصی و مستقیم برای دانشجویان در رابطه با چالشهایی که اسرائیل با آن مواجه است،برگزار شده است.

علاوه برآن، برنامه هایی از قبیل: بازدید از دانشگاههای اسرائیل، دیدار و گفتگو با سیاستمداران اسرائیلی و روزنامه نگاران اسرائیلی و فلسطینی ترتیب داده شده است.

ه ـ مواضع نسبت به ایران:

کمرا یک کمیته طرفدار اسرائیل است و بالطبع مطالبی که در زمینه نکوهش سیاستهای ایران نوشته شده اند را منعکس می کند و از طرفی از رسانه هایی که اخبار ایران را در خلاف جهت دیدگاههای کمرا مطرح کرده اند، انتقاد می کند.

به عنوان مثال در جایی به اخبار منتشر شده "هاآرتس" استناد می کند که در 6 ژانویه 2002 نوشته است: "ایران حجم زیادی سلاح به حکومت خودگردان فلسطین عرضه می کند که شامل موشکهای دوربرد است. رهبر ایران در تلاش است تا حزب اللهی دیگر مانند حزب الله در جنوب لبنان، در کرانه باختری و نوارغزه ایجاد کند تا بتواند منشأ تهدید برای اسرائیل باشد" و در ادامه می نویسد: "ایران به سهم خود کانونی برای صدور تروریسم به دو منطقه لبنان و فلسطین بوده است."

در همین رابطه در 6 فوریه همان سال خبری که توسط "مارجوری میلر" و در لس آنجلس تایمز منتشر شده است را درج می کند: "ایران و حکومت خودگردان فلسطین به طور رسمی انتقال 50 تن محموله تسلیحات نظامی از ایران به فلسطین را تکذیب می کنند. اما آمریکا این خبر را از طریق پایگاههای اطلاعاتی اسرائیل دریافت کرده است.

یک مقام آمریکایی می گوید: "کشتی کارین A (نک: کارین آ، کشتی) ایران را به شورشیان فلسطین متصل می کند و حاکی از تلاش ایران برای داشتن نقش در این منطقه است."

کمرا در ادامه می افزاید: این دیدگاه از جانب ملک عبدالله دوم شاه اردن در سفرش به واشنگتن مورد تأیید قرار گرفت. ملک عبدالله در گفتگویی بابوش و کالین پاول متذکر شد که حداقل 17 بار توسط گروههای مسلح فلسطینی (حماس و جهاد اسلامی) تلاش شده تا با موشک از طریق خاک اردن به اسرائیل حمله شود.

در ادامه این خبر آمده است: ملک عبدالله در گفتگویی تلفنی با خاتمی رئیس جمهور وقت ایران، مورد فوق را متذکر می شود، اما خاتمی در جواب می گوید: "ما مسئول فعالیتها علیه اسرائیل نیستیم." کمرا معتقد است محافظه کاران ایران در تلاشند تا فعالیتهای تنش زدایی خاتمی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی را بی اثر کنند.

خبر دیگری که در آرشیو "کمرا" در مورد ایران به چشم می خورد در تاریخ اول سپتامبر 2004 نوشته شده است که در واشنگتن پست درج شده و نشان از حساسیت کمرا به اخباری است که مربوط به اسرائیل است.

در این خبر آمده است: "در 14 دسامبر 2001 در روز قدس و در دانشگاه تهران رهبر مقتدر مذهبی و رئیس مجمع تشخیص مصلحت و رئیس جمهور سابق ایران علی اکبر هاشمی رفسنجانی، در سخنرانی خود، کشور یهودی اسرائیل را تهدید به نابودی از طریق سلاحهای اتمی کرد."

واشنگتن پست به نقل از رسانه های داخلی ایران می افزاید: "رفسنجانی خواهان استفاده مسلمین از سلاح اتمی علیه اسرائیل شده است." کمرا به نقل از واشنگتن پست این مطلب را ادامه می دهد و می گوید: در نماز جمعه که یکی از تأثیرگذارترین گردهماییها در ایران است، صحبت از حمله به اسرائیل به وسیله سلاح اتمی می شود و در ادامه به مسلمانان اطمینان داده می شود که با میزان معینی از سلاح اتمی، می توان اسرائیل را از بین برد، اما اگر همان مقدار سلاح اتمی برای جهان اسلام به کار رود تنها می تواند آن را مصدوم کند نه معدوم.

در ادامه مطلب آمده است که رفسنجانی در ادامه می گوید: "یهودیان باید منتظر آوارگی و پراکنده شدن مجدد خودشان در سراسر دنیا باشند و آن روزیاست که آنها را از منطقه و جهان اسلام بیرون برانیم. وی اضافه می کند: آمریکا و انگلیس پشتیبان اصلی برای ایجاد "موجودیت ساختگی" اسرائیل در قلب جامعه اسلامی هستند. گاهی هم سخنان (رفسنجانی) مانند آخوندهای میانه رو می شود و می گوید: تأسیس اسرائیل بزرگترین اشتباه تاریخی بود و برای تأیید سخنان یادشده می افزاید: پیش از آن آیت الله خامنه ای رهبر مذهبی ایران اعلام کرده بود که این "غده سرطانی" (اسرائیل) در منطقه باید ریشه کن شود.

اما کمرا از واشنگتن پست این انتقاد را می کند که خبر مهم زیر را منعکس نکرده است: یدالله جوانی یکی از فرماندهان سپاه پاسداران، بعد از آزمایش موشک شهاب 3 با برد 800 مایل گفته است: قلمرو اسرائیل و همه تسلیحات اتمی و غیراتمی اش در تیررس موشکهای پیشرفته ایران قرار گرفته است.

در پایان کمرا اضافه می کند که واشنگتن پست تهدیدات ایران علیه اسرائیل را نادیده گرفته است. پس از آن کمرا سخنرانی 21 آوریل بوش در جمع خبرنگاران را نقل می کند که در آن رئیس جمهور آمریکا توجه خاصی به تهدید به نابودی اسرائیل از جانب ایران با سلاحهای هسته ای داشت و گفته است: من فکر می کنم این پیام من به گوش رهبران ایران می رسد که این غیرقابل تحمل است که به سلاحهای پیشرفته اتمی دست یابند، برنامه های ایران غیرقابل تحمل است.

در ادامه اخبار مربوط به ایران، کمرا این انتقاد را به آسوشیتدپرس وارد می کند که خبری در مورد سخنرانی احمدی نژاد رئیس جمهور ایران در 10 دسامبر 2005 را جسته و گریخته بیان کرده است و چون منابع خبری دیگر نظیر "لس آنجلس تایمز" و "سی ان ان" به این خبر آسوشیتدپرس استناد و اکتفا کردند، متن کامل این سخنرانی از چشم صدها هزار خواننده خبر به دور مانده، زیرا این خبرگزاری تنها عبارات زیر را از احمدی نژاد نقل کرده بود:

"بعضی از کشورهای اروپایی نیز این امر تأکیددارند که در طول جنگ جهانی دوم هیتلر میلیونها یهودی بی گناه را در کوره سوزانده است و تا حدی بر این گفته اصرار دارند که اگر کسی غیر از این امر را بیان یا در مورد صحت آن تردید کند، او را محکوم می کنند و به زندان می افکنند.

هرچند ما این ادعا را قبول نداریم، اما اگر فرض کنیم که این گفته درست است، سؤال ما از اروپاییان این است که آیا کشتن یهودیان بی گناه توسط هیتلر دلیل حمایت آنها از ساکن شدن یهودیان در بیت المقدس است؟ اگر اروپاییها راست می گویند باید یک ایالت در اروپا (آلمان، اتریش یا دیگر کشورها) را به صهیونیستها اختصاص دهند."

در جایی دیگر، کمرا مصاحبه ای که با احمدی نژاد، توسط "مایک والاس" صورت گرفته است را این گونه آغاز می کند: "والاس مصاحبه ای اختصاصی با محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران انجام داده است که از مهمترین حامیان حزب الله و تهدیدکننده اسرائیل به نابودی بوده و اقدام به نقض پیمان منع گسترش سلاح هسته ای کرده است.

حاکم مستبد ایران همچنین گفته است که دوست دارد دنیا را بدون آمریکا ببیند. در ادامه چنین می گوید: "هرچند احمدی نژاد از فن بیان خوبی برخوردار است، ولی انتظار می رفت والاس وی را سؤال پیچ کند، اما این طور نشد و والاس نسبت به این دیکتاتور مخصوصا از نوع ضد اسرائیلی آن نرمی نشان داد. در آغاز مصاحبه نشانه ها حاکی از آن بود که مصاحبه خوبی نیس، والاس احمدی نژاد را به حدی جذاب یافته بود که برداشتهای مرسوم از وی را نادیده گرفته و گفت: "احمدی نژاد فردی ثابت قدم، باهوش و زرنگ است و من از وی برداشتی آشوبگرانه تر از آنچه بود، داشتم و در کل معقول تر از آنچه فکر می کردم، بود."

پس از آن نقل قولی از دیوید بار ایلان ـ سردبیر سابق "جروزالیم پست" ـ در مورد والاس می آورد که گفته است: والاس تمایل تأسف باری به تعظیم و تکریم دیکتاتورها دارد. این مسئله در مصاحبهاغراق آمیز والاس با دیکتاتور سابق سوریه ـ حافظ اسد ـ هم رخ داده بود که یهودیان سوری را شگفت زده کرده بود، گویا والاس مایل بود تحت حکومت اسد زندگی کند.

این مطالب همه حاکی از آن بود که "کمرا" در مورد ایران اخبار را کاملاً جانبدارانه منعکس می کند و مغرضانه درصدد دیکتاتور جلوه دادن رئیس جمهور ایران است و تصویری از ایران ارائه می دهد مبنی بر اینکه ایران خلاف نظم جهانی در حرکت است و کشوری آشوبگر و ویران کننده است که باید از داشتن نیروی هسته ای منع شود، زیرا هسته ای شدن ایران منجر به مسلح شدنش به سلاح هسته ای و در نتیجه نابود ساختن اسرائیل می شود.

و ـ بازتاب اخبار اعراب و اسرائیل:

هرچند CAMERA ادعا می کند که کمیته حقیقت یاب است، ولی بررسی اخبار از سوی این کمیته راجع به اعراب و اسرائیل حاکی از این است که رویدادها جانبدارانه انعکاس داده می شوند. به عنوان مثال خبری که در سایت Intelligence درج شده را بازتاب می دهد که: "در سالهای اخیر شاهد کاهش مداوم حملات انتحاری از سوی فلسطینیان هستیم که این نتیجه عوامل متعددی است. یکی از آنها بنای حصار امنیتی (دیوارحائل) است که مانند سدی در برابر عملیات سازمانهای تروریستی و رسوخ حملات انتحاری به داخل اسرائیل شده است. هرچند آنها دست از تلاش برنداشته اند و به دنبال منفذی در دیوارند."

"رمضان شلح" رهبر جهاد اسلامی فلسطین دیوارحائل را مانعی بر سر راه مقاومت عنوان کرده، اما CAMERAهنگام منتقل کردن سخنان شلح CAMERA به جای کلمه "مقاومت" عبارت "سازمانهای تروریستی" را به کار می برد و این خود نشانه ای از عملکرد جانبدارانه کمیته مزبور است.

هدف اصلی کمرا محافظت از وجهه اسرائیل در صحنه جهانی و افکار عمومی است، زیرا معتقداست مکدر شدن وجهه اسرائیل در رسانه ها برداشت اذهان عمومی از اسرائیل را مخدوش می سازد و چون افکار عمومی در تصمیم گیریهای سیاسی انعکاس می یابد که این امر منجر به سیاستگذاریهای مضر برای اسرائیل می شود. به همین دلیل کمرا تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا با هر گونه خبر، تحلیل یا مقاله ای که در رسانه ها و مطبوعات مطرح جهان مبنی بر تزلزل موقعیت اسرائیل درج می شود، برخورد و چهره اسرائیل را بازسازی کرده و مجددا در رسانه ها به صورت دلخواه منعکس کند.

اما کمرا به این حد هم بسنده نکرده و گامهای مؤثری را برای تربیت افراد دانشگاهی برداشته است و سعی کرده که افکار این قشر مؤثر جامعه را با منافع خود همسو سازد و حتی به دانشجویانی که در محیط دانشگاه با تحریف اخبار مربوط به خاورمیانه مقابله می کنند، کمک مالی می رساند.

مآخذ:

  1. بولتن رویداد و گزارش صهیونیسم، 20/9/1385، شماره 143.
  2. www.camera.org.
  3. www.intelligence.org.il/eng/eng- n/hmtl/pij 151106 e.htm.