تی.ان.تی، سازمان

از دانشنامه صهیونیسم و اسرائیل


تی.ان.تی؛ مخفف نام سازمان ترور علیه ترور و حروف نخستین نام عبری "تیرور نیغد تیرور" است که از تندروترین و خشن ترین سازمانهای نئوفاشیست در فلسطین اشغال شده است. هدف تمامی عملیات تروریستی این سازمان پاسخی است به آنچه که به اصطلاح "تروریسم عربها" نامیده می شود و عربهای درون فلسطین اشغال شده بدان دست می یازند. افزون برآن، آماج مشترک این گروه با سایر سازمانهای فاشیستی در درون فلسطین اشغال شده است این که با ابزارهای مختلف عربها را از کشورشان بیرون برانند. از اظهارات برخی اعضای این سازمان، آشکار می شود که ایدئولوژی نژادپرستانه و افراطی آن از ایدئولوژی گوش آمونیم و جنبش "کاخ" تأثیر پذیرفته است.

پیوند میان سازمان "تی.ان.تی ـ (ترور علیهترور)" و جنبش "کاخ" از مرزهای تأثیر ایدئولوژیک گذشته به صورت ارتباط مستقیم و محکم میان دو سازمان درآمده است. در روزنامه صهیونیستی "عل همشمار" منتشر شده در تاریخ 21/12/1983 آمده است که پژوهش پیرامون هویت اعضای سازمان پنهانی "تی.ان.تی" (ترور علیه ترور) نشان می دهد که آنان اعضای یک گروه یهودی تندرو در بروکلین هستند و پس از آموزش در اردوگاه "انجمن دفاع از یهود" در ایالات متحده آمریکا به اسرائیل کوچ کردند.

این امر به معنای پیوند مستقیم با جنبش کاخ است که رهبر آن حاخام مائیر کاهانا بنیان گذار انجمن دفاع از یهود در آمریکا بود. اقدامات تروریستی حاخام کاهانا پیوند وی با سازمان "تی.ان.تی" (ترور علیه ترور) و تأیید علنی از آن را آشکار می نماید. در روزنامه هاآرتس، منتشر شده در تاریخ 6/1/1984 آمده است که کاهانا روز 5/1/84 همراه دو تن دیگر بازداشت گردید. علت بازداشت وی حمل شعاری بود که بر آن نوشته شده بود: من از تی.ان.تی حمایت می کنم.

این اطلاعات و نظایر آن بیانگر این واقعیت است که کادر رهبری سازمان "تی.ان.تی" (ترور علیه ترور) اعضای پیشین جنبش "کاخ" هستند. "یوسی دایان" دبیر پیشین کاخ در گفت وگویی با روزنامه "یدیعوت آحرونوت" اظهار داشته بود که فزون بر جنبش کاخ، برپایی یک سازمان هراس افکن یهودی دیگر ضروری است تا اعمال "ضد تروریستی" در پاسخ به اصطلاح "هراس افکنی عربها" انجام گیرد. این سخن، محتوای همان هدفی است که سازمان "تی.ان.تی" سرلوحه کارهای خویش قرار داده و بیانگر آشکار نام خود سازمان نیز هست.

یکی دیگر از اعضای برجسته و بسیار افراطی سازمان "کاخ" شخصی به نام "یوئیل لرنر" است. از خلال محاکمه برخی از اعضای سازمان "تی.ان.تی" که توسط پلیس رژیم صهیونیستی دستگیر شده اند، ثابت گردید که آنان زیر نفوذ "یوئیل لرنر" یاد شده قرار دارند.

دلایل پیش گفته به طور قطع، هویت رهبران سازمان "تی.ان.تی" را مشخص می سازد. اما این دلایل بر این مسأله تأکید دارد که برخی از شخصیتهای یاد شده، جزو کادر رهبری سازمان هستند. اما از همه مهمتر، عملیات هراس افکنانه و تروریستی است که این سازمان بر ضد شهروندان عرب در مناطق اشغال شده انجام داده است. نخستین عملیاتی که سازمان یاد شده مسئولیتش را پذیرفت در ماه مه سال 1975 رخ داد. در این عملیات یک اتوبوس وابسته به شرکت اتوبوسرانی عرب در محله "وادی الجوز" در شهر بیت المقدس به آتش کشیده شد.

عملیات دیگر منسوب به این سازمان، رویداد مشهور سوءقصد بر ضد شهرداران کرانه باختری است که در ژوئن سال 1980 به اجرا در آمد.

از دیگر عملیاتی که این سازمان انجام داد، شکستن نمای سینمای "الزهرا" در بیت المقدس عربی بود که پس از آن شعارهایی بر دیوار سینما نوشتند که محتوایش چنین بود: "ترور علیه ترور" و "مرگ بر سنگ اندازان". "هاآرتس" در تاریخ 1/1/1984 نوشت که مسئول بمب گذاری در بامداد روز 3/12/1983 در مساجد خلیل، سازمان "تی.ان.تی" بود. بر اینها باید عملیات فراوان دیگری را افزود که این سازمان در طی دوران انتفاضه فلسطین علیه مردم مسلمان عرب در سرزمینهای اشغالی به اجرا درآوردهاست. در ظاهر هیچ گونه پیوندی میان رژیم صهیونیستی و این سازمان وجود ندارد. لیکن به اصطلاح ناتوانی پلیس اسرائیل در کشف رهبران این سازمان و اعضای آن احتمالاً بیانگر وجود یک پیوند مخفی میان طرفین باشد که هرگاه که این رژیم به اعمال فشار بر روی فلسطینیان نیاز دارد، توسط این سازمان تروریستی و سایر گروههای تروریستی صهیونیستی انجام می پذیرد.

مأخذ:

  1. خبرگزاری وفا، نشریه وفا، سازمانهای جدید فاشیستی در فلسطین اشغال شده، شماره 1350.