سازمان صهیونیست آمریکا

از دانشنامه صهیونیسم و اسرائیل
نسخهٔ تاریخ ‏۱۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۰، ساعت ۲۱:۲۱ توسط Wikiadmin (بحث | مشارکت‌ها)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)


همان گونه که سازمانهای صهیونیستی در برابر پیروزی حماس در انتخابات موضع گیری کردند و بر مواضع افراطی خود هنگام تشکیل دولت توسط حماس ثابت قدم بودند و همچنان بر تحریم بین المللی حماس اصرار می ورزیدند و از تشکیل دولت وحدت ملی استقبال نکردند، با انحلال دولت وحدت ملی نیز بار دیگر حملات تبلیغاتی خود علیه حماس را آغاز کردند. در واقع سازمانهای صهیونیستی اعلام کردند که تحلیل آن هنگام پیروزی حماس در انتخابات صحیح بوده و نباید با این جنبش مماشات می شد.

موضع گیری سازمان صهیونیست آمریکا (ZOA)درباره تحولات فلسطین نسبت به سایر سازمانهای صهیونیستی گسترده تر و متفاوت تر بود.این سازمان در یکی از نخستین تحلیلهای خود نوشت:

در طول درگیری اخیر بین نیروهای حماس و فتح، نیروهای حماس مرکز فرماندهی سرویس امنیتی پیشگیرانه در غزه که قبلاً تحت کنترل فتح بود، را تصرف کردند. شبکه های تلویزیونی حماس، سلاحهای اسرائیلی که قبلاً برای تقویت قدرت محمودعباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و نیروهای فتح به وی داده شده بود را به نمایش گذاشتند. این سلاحها شامل جیپ های جنگی، گلوله های خمپاره انداز و جلیقه های ضدگلوله بودند.

مورتون ای کلین رئیس ملی سازمان صهیونیست آمریکا اظهار داشت: حوادث اخیر در نوارغزه از یک سیاست غم انگیز برپایه پشتیبانی ازمحمودعباس و گروه تروریست وی به نام فتح پرده برداشت. علی رغم ادامه حملات تروریستی فتح و قتل اسرائیلی ها و افشای این حقیقت که آنها از این سلاحها علیه مردان، زنان و کودکان اسرائیلی استفاده می کنند، آمریکا و اسرائیل از محمودعباس و فتح حمایت می کنند. فتح به جای استفاده از این سلاحها برای متوقف ساختن ترور عربهای فلسطینی، از آنها برای قتل یهودیان اسرائیلی استفاده می کنند، پیش از این نیز این سیاست اشتباه توسط دولت رابین در اوایل فرایند صلح اسلو بکار گرفته شد. یعنی آن زمانی که از این دولت به تشکیلات خودگردان فلسطین به ریاست یاسرعرفات سلاح انتقال داده اما از آنها برای قتل سربازان و شهروندان اسرائیلی استفاده شد.

به هر حال، این اشتباه هم اکنون غیرقابل بخشش تر از گذشته است، زیرا تجربه به کرات نشان داده است سلاحهای اسرائیلی انتقال یافته به فلسطین برای کشتن یهودیان استفاده شده اند و علی رغم خواسته اسرائیل و آمریکا، سلاحهای انتقال یافته به فلسطین حماس را تقویت کرده اند.

در ضمن، عباس و تشکیلات خودگردان فلسطین عملاً اقدام به زندانی کردن تروریستها یا جمع آوری سلاحهای آنها نکرده اند. مساجد، مدارس و پایگاههای جوانان، علی رغم امضای توافقنامه اسلو تروریستها را تقویت می کنند.

محمود عباس و فتح میانه رو نیستند. عباس گروه تروریستی فتح را به همراه یاسرعرفات تشکیل داده و 40 سال است که مسئولیت آن را بر عهده دارد. او هزینه قتل عام مونیخ را تأمین کرد، کتابی در مورد انکار هولوکاست نوشت و تز دکتری وی نیز با همین مضمون بود. او به عنوان رهبر تشکیلات خودگردان فلسطین اظهار داشت: وظیفه ما به کارگیری اصول یاسرعرفات است.

وی از پذیرش درخواست بوش در نشست 2005 عقبه مبنی بر به رسمیت شناختن اسرائیل به عنوان یک دولت یهودی، امتناع ورزید. وی اظهار داشته است که فتح و حماس هیچ گونه تمایلی به به رسمیت شناختن اسرائیل ندارند و قانون پرداخت کمک مالی به خانواده های فلسطینی که در درگیریهای تروریستی کشته شده بودند را تصویب کرد.

سازمان صهیونیست آمریکا در ادامه خطمشی خود، در تحلیل دیگری ضمن مخالفت با کمک آمریکا به تشکیلات خودگردان فلسطین، فتح را یک گروه تروریستی نامید و برای اثبات این دیدگاه، فهرستی از اظهارات و اقدامات محمود عباس را تهیه کرد. در بخش اظهارات محمودعباس به این موارد اشاره شده است:

ـ در زمینه به رسمیت شناختن اسرائیل: ضرورتی ندارد که حماس، فتح یا جبهه خلق برای آزادی فلسطین، اسرائیل را به رسمیت بشناسند (شبکه العربیه و تلویزیون تشکیلات خودگردان، 3 اکتبر 2006).

ـ جنگ با اسرائیل: حق مشروع ماست که سلاح هایمان را به سوی اسرائیل نشانه برویم (جروزالیم پست، 11 ژانویه 2007).

ـ درباره یهودیان: بنی اسرائیل مایه فساد و نابودی بشریت محسوب می شوند. (ورلدنت دیلی، 11 ژانویه 2007).

ـ درباره اسرائیل: "دشمن صهیونیست" (آسوشیتدپرس، 4 ژانویه 2005).

ـ درباره عملیات انتحاری (استشهادی): خداوند شهدا را دوست دارد. (وال استریت ژورنال، 5 ژانویه 2005).

ـ درباره تروریست های فلسطینی تحت تعقیب: قهرمانانی که برای آزادی می جنگند (ایج، 3 ژانویه 2005).

ـ خلع سلاح فلسطینیان: خط قرمزی که از آن عبور نمی کنیم. (واشنگتن تایمز، 3 ژانویه 2005).

ـ درباره حق به اصطلاح بازگشت آوارگان فلسطینی: موضوع آوارگان فلسطینی غیرقابل مذاکره است. (جروزالیم پست، 11 ژانویه 2007).

ـ درباره حزب الله لبنان: منبع غرور و افتخار و الگویی برای مقاومت اعراب (جروزالیم پست، 6 اوت 2006). اقدامات محمود عباس:

ـ انکار هولوکاست: او تز دکتری خود را در این زمینه نوشته و انتشار داده است.

ـ تأسیس گروه تروریستی فتح: وی از بنیانگذاران این گروه است که خواستار نابودی اسرائیل می باشد.

ـ اهدای پول به خانواده بمب گذاران انتحاری (استشهادی): در سال 2005 قانونی را امضاء کرد که به این خانواده ها کمک شود.

ـ توافقنامه مکه: در مارس 2007 با تشکیل دولت وحدت ملی با عضویت حماس موافقت کرد.

لازم به ذکر است که بسیاری از اظهارنظرها با آنچه محمودعباس انجام می دهد، در تضاد است و ممکن است که این عبارات از میان اظهارات محمودعباس گزینش شده و جملات پیش و پس از آن حذف شده باشد. البته شاید بیشتر منظور ZOA فتح باشد که هنوز اساسنامه خود را درباره نابودی اسرائیل تغییر نداده است.

جنبش صهیونیست آمریکا در نشست سالانه خود که 19 و 20 ژوئن با حضور 300 نفر در نیوجرسی برگزار شد نیز به موضوع فلسطین پرداخت. در پایان این نشست که دهها تن از اعضای کنگره آمریکا نیز حضور داشتند، در بیانیه ای درخواست شد که همه اعضا باید از دادن کمک نظامی،اقتصادی و سایر کمک ها به محمود عباس و جنبش فتح خودداری کنند زیرا آنها نتوانسته اند بهتعهدات فلسطینیان در اسلو عمل کنند.

مآخذ:

  1. سازمان صهیونیست آمریکا، 31/3/1386.
  2. www.Zoa.org/2007/06/zoa-mahmoud- abb.1.htm.
  3. www.Zoa.org/2007/06/hundreds-of- zoa.htm.