ارتش نوین یهودا

از دانشنامه صهیونیسم و اسرائیل


پس از کشتار بی رحمانه مسلمانان فلسطینی در اردوگاههای صبرا و شتیلا، جنبش صهیونیستی ـ فاشیستی کاخ، اقدام به نصب تصاویر و پوسترهایی بر دیوارهای شهر قدس نمود. بر روی این پوسترها از کشتار صبرا و شتیلا به عنوان ( کیفر مقدس) نام برده شده بود. همچنین بر روی یکی از این پوسترها نوشته شده بود: آنچه را که ما می بایستی انجام دهیم دیگران انجام دادند (نشریه میدل ایست 28/4/1983) از خاخام شلومو گورن درباره جواز چنین کشتارهایی در آیین یهود سؤال شد، او در جواب گفت: آیین یهود در موقع جنگ اجازه چنین کاری را می دهد (روزنامه هاآرتس، 12/12/1983) مسلما خاخام گورن تنها خاخامی نیست که این گونه اعمال را در مورد کودکان، زنان و پیران بی گناه مجاز می شمارد.

رهبران صهیونیست با ارتکاب چنین اعمالی به ترساندن و آواره ساختن اعراب از سرزمین خودشان اقدام کردند. آنان روزبه روز فشار علیه مسلمانان فلسطینی را افزایش دادند. در گذشته رژیم صهیونیستی تنها به مصادره زمینهای اعراب ایجاد کوچ نشینهای مسلح در محلهای مهم و استراتژیک و همچنین تبعید شخصیتهای ملّی و رهبران مردمی اقدام می کرد، امّا به مرور زمان اعمال جنایت آمیز خود را به نوع و شکل دیگری علیه رهبران دینی و سیاسی و ملّت مسلمان فلسطین انجام داد.

کار گذاشتن مین و بمب در خودروها یا در کناردرب منازل مسلمانان و رهبران سیاسی عرب از جمله اعمالی است که رژیم صهیونیستی برای ترساندن اعراب انجام داده است. آنان شخصیتهای مبارز و معروفی همچون بسام الشکعه، شهردار نابلس، کریم خلف، شهردار رام اللّه و ابراهیم الطویل، شهردار البیره را می خواستند از طریق بمب گذاری در منازل و یا اتومبیلهای آنان از بین ببرند. (به شهادت برسانند)

همچنین مین گذاری در مساجد و میادین عمومی و خیابانها از جمله اعمال جنایت آمیز دیگری است که دشمن صهیونیستی مرتکب می شود. تیراندازی به سوی دانش آموزان و دانشجویان مانند آنچه که در دانشگاه بیرزیت و دانشگاه اسلامی خلیل انجام گرفت و همچنین تیراندازی به سوی تظاهرکنندگان و زخمی کردن و به شهادت رساندن آنها مانند شهادت دسته جمعی مردم نابلس، خلیل، قدس و رام اللّه و تخریب منازل و آواره ساختن صاحبان آنها، بستن خانه ها و جلوگیری از ورود صاحبان آنها به درون منازلشان و تبعید خانواده ها از شهرها و روستاهای محل اقامتشان، از جمله اعمال فاشیستی است که دشمن صهیونیستی برای رسیدن به اهداف خود انجام می دهد.

به موازات این اعمال ددمنشانه، مقامات رژیم صهیونیستی در جراید و روزنامه ها به اظهار عقیده آشکار درباره مسلمانان فلسطین و اهداف و خواسته های خود می پردازند. آنان در همه جا مواضع کینه توزانه خود را علیه مردم فلسطین بیان می کنند که از این طریق می توان به اهداف و نقشه های جنایت آمیز و کینه توزی دیرینه آنان نسبت به مسلمانان و کوشش آنها برای بیرون راندن اعراب از فلسطین پی برد. مجله "نکودا" سخنگوی گروهتروریستی گوش آمونیم به درج چندین مقاله از چند خاخام پرداخته که همه آنها این اعمال فاشیستی و جنایت آمیز از طرف رژیم صهیونیستی و گروههای افراطی را آشکارا مورد تأیید قرار داده اند.

روزنامه صهیونیستی هاآرتس در این باره می گوید:

"تورات سعی بر گرفتن انتقام دارد. عربهای اسرائیل تنها هنگامی می توانند از مرگ رهایی یابند و در کنار یهودیان در اسرائیل زندگی کنند که کاملاً سر فرود آورند و خاضع باشند و با وضع پست و ذلت بار بسازند زیرا هیچ گونه احترام انسانی در بین نیست."

خاخام هس گفته است: "در وصیتی که به ما فرمان می دهد تا کودکان و شیرخوارگان عرب را بکشیم، هیچ گونه رأفتی در میان نیست."

تمامی این جملات از آیات و دستورات مذهبی و اصول اخلاقی یهود گرفته شده است و سران صهیونیست آنها را در سرلوحه اعمال نژادپرستانه خود قرار داده اند.

بدین ترتیب، گروههای فاشیستی و افراطی صهیونیستی، دولت اشغالگر اسرائیل را در انجام نقشه های جنایتکارانه اش یاری می دهند و در عوض، سران رژیم صهیونیستی مانند شامیر و آرنز اعمال جنایت آمیز آنان را نادیده گرفته و از این طریق به تصدیق و تثبیت موقعیت آنان در ارتش و درون جامعه نژادپرست یهودی پرداخته و آنان را برای رسیدن به نقشه هایشان کمک می کنند. رهبران این گروههای فاشیستی با جسارت تمام اظهار داشته اند که در کشور عبری، جایی برای عربها نیست. آنان نقشه ها و نظریات خاصّی را برای بیرون راندن هزاران عرب از فلسطین اشغالی در دست اجرا دارند.

برای نمونه می توان به تشکیل ارتش نوینیهودا اشاره کرد.تشکیل این ارتش از سوی شورای آبادی مهاجرنشین یهودی کریات اربع پیشنهاد شد و یوسف بورگ وزیر کشور وقت رژیم صهیونیستی آن را پذیرفت و با دادن همه گونه امکانات نظامی به آن موافقت کرد. این ارتش پس از تأیید یوسف بورگ از اختیارات گسترده ای برخوردار شد. یوسف بورگ از اعضای حزب "اوردت" است که جنبش گوش آمونیم را نیز در برمی گیرد. بدین ترتیب ارتش نوین یهودا اولین بار در مستعمره یهودی نشین "کریات اربع" در شهر الخلیل تشکیل شد.

این ارتش علاوه بر جنبش گوش آمونیم که رهبری اش را "کوک" و "حنان فرات" به عهده دارند، جنبش اسرائیل بزرگ به رهبری "موشی شامیر" و "جوولا کوهین"، حزب احیاء به رهبری "پروفسور یوفال نئماند" و جنبش کاخ به رهبری خاخام "مائیر کاهانا" و جماعت خاخام موشی فلینگر فرمانده مستعمره مهاجرنشین یهودی کریات اربع را نیز در برمی گیرد که همه این جنبشها در خصومت و دشمنی با اعراب، افراطی بوده و گوی سبقت را از یکدیگر ربوده اند.

اهداف ارتش نوین یهودا: (منظور از یهودا کرانه باختری اشغال شده می باشد)

1 ـ برقراری مجددّ مقّررات حکومت نظامی در تمام مناطق عرب نشین در سرتاسر خاک فلسطین و ایجاد رعب و وحشت در میان مردم و تبدیل آن مناطق به بازداشتگاههایی برای سرکوب مسلمانان.

2 ـ چیرگی بر سرزمینهای عربی در کرانه باختری رود اردن و سایر بخشهای فلسطین از طریق قوای مسلّح، تهدید به قتل و کشتار مسلمانان، همچنین اجرای سیاست صهیونی کردن زمین که توسط این ارتش تنظیم شده است بدین ترتیب که،حتّی یک وجب از خاک فلسطین را در اختیار عربها نگذارد به این بهانه که زمین تنها باید در اختیار ملت پاک باشد و یک ذره خاک به بیگانگان تعلّق نگیرد.

3 ـ حل مشکل جمعیتی اعراب از طریق کشتار و بیرون راندن آنها.

سپس در راستای این اهداف، ارتش نوین یهودا در کنگره بنیادگذاری خود در مستعمره یهودی نشین کریات اربع در شهر الخلیل برای حلّ مشکل جمعیت اعراب دو راه حل پیشنهاد کرد:

1 ـ استفاده از راه حلهای مادژی با هدف تشویق اعراب به مهاجرت و ایجاد جنگ روانی به منظور ارعاب و مجبور ساختن اعراب در فرار به کشورهای اروپایی و آمریکایی، در صورتی که رفتن آنها به کشورهای عربی امکان پذیر نباشد.

2 ـ تلاش همه جانبه سازمانهای صهیونیستی در آمریکا و کانادا مبنی بر قانع کردن مسؤولین مهاجرت آن کشورها به پذیرفتن تعداد زیادی از اعراب فلسطینی.

مجله هاعولام هزیه درباره این تلاشها گفته است: جنبشهای صهیونیستی از ایالات متحده آمریکا و کانادا و آلمان غربی خواسته اند تا با پذیرش هزاران فلسطینی فراری موافقت کنند. طبق آمار رسمی صهیونیستها تا سال 2000 شمار اعراب در فلسطین به 5/2 میلیون نفر خواهد رسید. برای حلّ این مشکل جمعیت، اسرائیل به عوامل مختلفی نیاز خواهد داشت. از جمله این عوامل می تواند مساعد شدن اوضاع و شرایط بین المللی و شرایط داخلی اسرائیل، همچنین شمار کافی شهرکهای یهودی نشین در کرانه باختری و نوار غزه باشد. البته فراهم شدن این عوامل زمینه را برای فعالیت ارتش یهودا آماده کرد.

از طرف دیگر چون راه حلهای پیشنهادی ارتشنوین یهودا نتوانسته بود نتایج مطلوب به بار آورد، به ناچار بخش نظامی ارتش که رهبری اش را (مایک هارتسیون) به عهده داشت وارد کار شد. اقدامات ارتش نوین یهودا را می توان در موارد زیر خلاصه کرد:

1 ـ استفاده از سیاست کشتار گروهی و نابودی مسلمانان که از این طریق توانست به بخشی از اهداف خود جامه عمل بپوشاند.

2 ـ حمله به محلّه ها و مناطق مسلمان نشین و همچنین حمله به مساجد و اماکن مقدسه و مدارس و دانشگاهها و کار گذاشتن مواد منفجره در این مکانها که در نتیجه دانش آموزان، نمازگزاران و گروههای مختلف دیگر را به طور دسته جمعی به خاک و خون کشید. یهودیان مهاجرنشین نیز با بیرون آمدن از منازل و مناطق خود، ایجاد رعب و وحشت در دل مسلمانان و انجام جنایتهای مختلف سعی در فراری کردن مسلمانان از این منطقه داشتند.

اصولاً یهودیان مهاجرنشین کریات اربع در کرانه باختری به پشتیبانی ارتش نوین یهودا حقوق ویژه ای برای خود قایل بوده و حکومت دیگری تشکیل داده اند. مثلاً آنان با احضار شهردار شهر الخلیل در دادگاه خود (مستعمره کوچ نشین کریات اربع در سال 1967 به وجود آمد) سعی کردند تا قوانین و مقررات خود را بر اهالی شهر الخلیل تحمیل کنند.

روزنامه صهیونیستی "داوار" این گونه اعمال را به اعمالی که دویست سال پیش سفیدپوستان مهاجر در غرب آمریکا به منظور ریشه کن ساختن سرخ پوستان انجام دادند تشبیه کرده است. بدون هیچ گونه شک و شبهه ای می توان اظهار داشت که تمامی این اعمال جنایت آمیز از جمله کشتارهایدسته جمعی فلسطینیان مثل کشتار نمازگزاران حرم ابراهیم خلیل (ع) در سال 1372 (1993 م)، توسط ارتش یهودا با پشتیبانی و تأیید و حمایت مقامات رژیم صهیونیستی صورت گرفته است. امّا این مقامات اسرائیل برای حفظ ظاهر خود در مقابل افکار عمومی جهان و سازمانهای بین المللی، به مخالفت با این گونه اعمال تظاهر کرده و آنها را به گروههای افراطی غیرمسئول نظیر گروه تروریستی کاخ نسبت داده اند.

در این میان برخی از محافل صهیونیستی تصمیم دولت مبنی بر بیرون راندن تمامی سکنه کرانه باختری و نوار غزّه و همکاری و هماهنگی کامل میان رژیم صهیونیستی و کوچ نشینان الخلیل را در این رابطه افشا کرده اند.

اظهارات مقامات دولتی اسرائیل از گذشته تاکنون نشانگر این مسأله است که رژیم صهیونیستی و گروههای افراطی که به ظاهر غیرمسئول می باشند و دولت با اعمال آنان مخالف است، پشت پرده دست در دست یکدیگر گذاشتند و برای نابودی مسلمانان در فلسطین اشغالی تلاش می کنند. گواه این مسأله اینکه اسحاق شامیر به عنوان یک مقام مسئول، در مقابل طرح انحلال سازمان افراطی کاخ که از طرف بعضی از اعضای کنیست اسرائیل مطرح شده بود، از این سازمان دفاع کرد.

به طور کلی می توان گفت رژیم صهیونیستی همواره در نظر داشته از شهرکهای مهاجرنشین یهودی به عنوان ابزاری در جهت تحقق اهداف اساسی خود استفاده کند که یکی از آن اهداف تصّرف کامل کرانه باختری و نوار غزّه می باشد. (نک: کرانه غربی، نوار غزه، اسکان یهودیان درـ).

مآخذ:

  1. بولتنهای خبری خبرگزاری وفا، شماره های 1282 ـ 1283.
  2. روزنامه اسرائیل هاآرتس، دسامبر 1983.