خبرگزاری قدس

از دانشنامه صهیونیسم و اسرائیل
نسخهٔ تاریخ ‏۱۷ ژوئیهٔ ۲۰۲۰، ساعت ۲۱:۱۸ توسط Wikiadmin (بحث | مشارکت‌ها) (۱ نسخه واردشده)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)


"خبرگزاری قدس" که طبق اساسنامه یک مؤسسه فرهنگی ـ خبری می باشد با انگیزه ارتقاء دانش و بینش عمومی پیرامون مسائل جهان اسلام به ویژه قدس شریف و دفاع از ملت فلسطین و براساساهداف فرهنگی تصریح شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران طراحی و تأسیس شده است. این خبرگزاری کار خود را از بیست و دوم مهرماه سال 1380 مصادف با عید سعید مبعث رسول گرامی اسلام (ص) آغاز کرد.

کانون توجه خبرگزاری قدس (قدسنا)، فلسطین و انعکاس اخبار و تحولات و رویدادهای آن است. از این رو استفاده مستقیم از منابع خبری موجود در فلسطین و سرزمینهای اشغالی یکی از ابزارهای فعالیت این خبرگزاری است. علاوه بر این، بهره گیری از منابع خبری فعال در کشورهای خط مقدم فلسطین اشغالی و نیز دیگر کشورهای خاورمیانه، خبرگزاری قدس را قادر ساخته که با دیگر همتایان خود در داخل و خارج از ایران به رقابت برخیزد.

خبرگزاری قدس اخبار خود را به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی تولید کرده و از دو طریق تلکس خبری و سایت اینترنتی برای خوانندگان و اصحاب جراید قابل دسترسی می نماید. مطبوعات و صدا و سیما نیز در کنار دیگر منابع خبری خود، از اخبار خبرگزاری قدس با دو امکان یاد شده در بالا استفاده می کنند.

خبرگزاری قدس (قدسنا) تجربه ای نوین در تأسیس و فعالیت رسانه خبری بین المللی غیردولتی در ایران است. تا پیش از تأسیس این خبرگزاری، اندیشه راه اندازی خبرگزاری غیردولتی در ایران همواره با نگرانیهایی همراه بود که البته آغاز به کار این خبرگزاری این دغدغه ها و نگرانیها را مرتفع ساخت.

خبرگزاری قدس از لحاظ سازمانی و لجستیکی به جمعیت دفاع از ملت فلسطین متکی می باشد. جمعیت دفاع از ملت فلسطین که رسالت خود را پاسداری از اصول، ارزشها و آرمانهای امام خمینی(ره) و انقلاب می داند، برای تحقق هرچه بیشتر اهداف خود خبرگزاری قدس را راه اندازی کرد و از آن به عنوان یک زیرمجموعه قدرتمند، چه ازلحاظ مالی و چه از لحاظ سخت افزاری حمایت می نماید.

لازم به توضیح است که خبرگزاری قدس (قدسنا) سیاستهای راهبری خود را براساس حمایت از آرمان ملت مسلمان فلسطین و تعقیب روش حرفه ای خبررسانی به شکل مستقل قرار داده است و با درک فضای رقابتی بین رسانه های خبری ـ تبلیغی جهان در چارچوب چند محور اساسی پیش می رود:

1ـ ارائه تازه ترین اخبار و گزارشهای خبری از فلسطین اشغالی.

2ـ دقت در صحت اخبار و سرعت در انتشار آن.

3ـ بهره گیری از تکنیکهای مدرن ارتباطی برای انعکاس اخبار شفاف و حقیقی انقلاب ملت مسلمان فلسطین علیه رژیم اشغالگر قدس.

4ـ ارائه اطلاعات فراگیر از تحولات جاری و پیشینه آنها به منظور دستیابی مخاطبان به شناختی واقعی از انقلاب ملت مسلمان فلسطین.

حمایت راهبری از حرکتهای اصولی و ارزشمند ملت مسلمان فلسطین، در شکل رسانه ای معتبر.

6ـ همکاری و پشتیبانی از جمعیت دفاع از ملت فلسطین به منظور دستیابی به اهداف بلند و مقدس این جمعیت.

مأخذ:

  1. صفاتاج، مجید: دانشنامه فلسطین، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، جلد چهارم، تهران 1383.